Witam wszystkich alfaholikow mam pytanko odnosnie zmiany swiatel wiem i czytalem wiele watkow
na temat montazu xenonu do naszych aut i jest to cholernie trudne wrecz nie mozliwe bez powaznych zmian
w elektryce ale zaciekawila mnie jedna oferta na allegro mianowicie http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...059242263.html
Pisalem maila do faceta i zapewnial mnie ze jego swiatla sa robione na bazie normalnych swiatel z silniczkami i ze dodaje do tych
swiatel swoje okablowanie ktore pozwala wstac ksenonom normalnie plus silniczki dzialaja.Co sadzicie czy jest to mozliwe czy
poprostu zwykla sciema zacytuje jego maila (Ja robie bixenony podobne do gta na bazie zwykłych lamp, dlatego regulacja silniczkami działa, dokładam też instalacje dzięki której xenon odpala bez problemu.) Napiszcie mi jesli mozecie czy bawic sie w to czy odpuscic i kupic zwykle ale z soczewka?? A i pytanko jesli by to byla prawda czy na przegladzie nikt sie nie przyczepi ze sa zamontowane ksenony/bixenony a np nie ma spryskiwaczy do nich??
Pozdrawiam was serdecznie.