To że słabo wieje to może być jeszcze...filtr :] A że wolno się nagrzewa termostat sprawdzić trzeba i ew. wymienić uprzedzając pytanie do JTD polecany jest Behr.
To że słabo wieje to może być jeszcze...filtr :] A że wolno się nagrzewa termostat sprawdzić trzeba i ew. wymienić uprzedzając pytanie do JTD polecany jest Behr.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Odłączyłem od zasilania jak wcześniej było napisane- zachowanie to samo, jednak tak analizowałem wszystko i możliwe żeby mechanik coś zrobił nie tak przy wymianie filtru powietrza? Ew. ja mogłem coś odłączyć przy wymianie radia? (odłączyłem zapalniczke dlatego pytam)
Filtr powietrza nie ma z tym nic wspólnego. Proponuje wymiane filtra kabinowego, a pozniej kombinowanie.
Dokladnie, nie kombinuj. U mnie po wymianie filtra kabinowego wieje aż milo. Zmiescisz się w 50 zlotych. A jak zaczniesz cudowac i kombinowac to Ci wyplaty nie starczy
Pamietaj: Najprostsze rozwiazania są najlepsze
jak byś przeczytał mój post to byś wiedział czemu się zachowuje że po chwili jak auto złapie 60 stopni zaczyna wiać na nogi
wyłącz sterowanie automatyczneprzycisk AUTO będzie tak jak se ustawisz cały czas