ja też sory za ot , widziałem już ją na allegro , swojego czasu jak się rozglądałem za 166 to też miał bordową
ja też sory za ot , widziałem już ją na allegro , swojego czasu jak się rozglądałem za 166 to też miał bordową
On ogólnie przyprowadza dużo włoskich aut... generalnie można powiedzieć, że patrzy co bierze i nie wciska Ci nic na siłe... myślałem, że mnie trochę oszukał co do mojej Belli ale okazało się, że to zaniedbanie jakiegoś Holendra przyczyniło się do wystąpienia pewnych sytuacji w moim aucie... ale.. ogólnie myślę, że z czystym sercem mogę polecić tego handlarza...![]()
ja już kupiłem swoją i ogólnie jak narazie mam mieszane uczucia ponieważ wymieniłem górne wahacze i teraz jak jadę i wjadę w dziurę to jest taki dźwięk jak bym naciskał gumową poduszkę , dzisiaj wszystko rozkręciłem żeby sprawdzić czy jest dobrze i wszystko jest dobrze co się okazło to guma musi się trochę dotrzeć bo wahacze były zmieniane pare dni temu , i coś mi cały czas przy wjechaniu w dziurę lekko puka w tylnym prawym kole i nwm co to jest rozkręciłem dzisiaj usztywniłem tam taki drążek ale nadal puka i nwm co to amortyzator może ? ale takto to fajny samochodzik , no taka jest prawda trudno kupić w Polsce dobry samochód za przyzwoite pieniądze , trzeba albo dużo dać kasy i też nie wiadomo co kupisz albo kupić w normalnej cenie i samemu doprowadzić do super stanu,ale ja już ją doprowadzę do super stanu
No moim zdaniem te uniwersalne podłokietniki to wiocha na maxa hehecarbon, diody hahaha
no chyba nic innego nie pozostaje jak kupić jakikolwiek oryginalny i go obić. Wiem że te podłokietniki za bardzo funkcjonalne nie są, ale zawsze jakaś wygoda
![]()
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość