Tomciu nic nie nie martw, orszak to ja mogę nawet poprowadzić bo to moje rejony![]()
Tomciu nic nie nie martw, orszak to ja mogę nawet poprowadzić bo to moje rejony![]()
Marcinku nie martw sie bo własnie co do tego to Ciebie wykorzystamabys sie zajoł wszystkim zbiórka bedzie mysle pod starostwem
![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Dobrze Tomciu, już się nie mogę doczekaćodwalimy Ci taki orszak że klękajcie narody
![]()
Wybiera sie ktos jutro moze do Olkusza? Bo ja sie wybieram.
Nikt ok tak tylko pytałem![]()
Dla mnie trochę za wcześnie, jak by to wieczorem było. Next time będę bo już dawno nie byłem na spocie.
Noo to mleko się wylało wczoraj w Olkuszu Preston nic nie wspomniał o orszaku ale przed nami nie ukryjesz będziem czujni hihi.
Dzięki za przybycie pozdrówka i do następnego
OK ok post powstanie to zobaczycie
Co gdzie i jak![]()
Tomek tylko wiesz że ja mam być tam guru tej imprezytzn nie ślubu bo Ty nim będziesz, ale orszaku
a jak nie to koniec z naszym kolegowaniem i już Ci zacisków nie pomaluje nigdy
![]()
Witam wszystkich. Mam pytanko ma może ktoś do sprzedania komputer skrzyni biegów do sporttronika ?? Albo jakieś namiary na jakieś firmy które mogą mieć. Pozdrawiam.
Koledzy mam pytanko.
Znalazłem w Chrzanowie gościa KarmaGiedon (albo raczej on mnie znalazł). Chciałem kupić do alfy 156: rure IC-Turbo, chłodnice i jeszcze taki plastik. Miało dojść do tranzakcji i miał mi to wszystko wysłać za pobraniem...ale teraz powiedzieł ze nie wyśle bo już pare osob od niego paczki i musiał płacić za przesyłke. Chciał zebym sobie po to przejechał sam, ale za bardzo mi sie to nie opłaca. Nie mogł by ktoś to od niego odebrać z tamtych okolic i mi normalnie po prostu wysłać.POZDRAWIAM