Dobra, byłem i widziałem.
Byłem w innym komisie i oglądałem Alfę, która szczerze niezbyt ładnie wyglądała na zdjęciach:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-150...C22722192.html, ale jak ją zobaczyłem live to zmieniłem zdanie.
Ładne zadbane autko, wszystko pali bez problemu, skóry świetne, podgrzewane fotele, wrzucone czujniki parkowania na rogach samochodu wewnątrz. Silnik 150 km 150tyś przebiegu.
Lakier bez rys czy tam czegoś, jedynie na klapie bagażnika pod znaczkiem jest kropka o średnicy ok 0,5 - 1 cm, która sprawia wrażenie rdzy, ale chyba to była jakaś zaprawka czy coś, ogólnie tego nie widać. Oprócz przedniej szyby (komis ją wymieniaj bo miała pajączka, czy pęknięcie) wszystkie oryginalne z Alfy.
Jedynie co mnie martwi to prawe drzwi pasażera - są trochę opadnięte i trudniej je się otwiera, stuknięcie można wykluczyć, bo stoi u nich taka sama Alfa, ale z 2008 i tam też te same drzwi tak haczą. Da się to jakoś wyregulować na zawiasach?
Radio te wysuwane chyba nawaliło bo nie włącza się, ale w cenie auta zamienią je na oryginalne CD/MP3 z Alfy.
Musze jeszcze anonimowo tam napisać maila bo powiedzieli, że w aucie nie był wymieniany rozrząd, a przecież w AR wymienia się chyba po 120 tyś co nie?
Pojadę z nimi do ASO w Katowicach i wszystko posprawdzam (wydaje mi się, że da się rozróżnić rozrząd sprzed 150 tyś, a nowy sprzed 30tyś?).
Cena niższa od wystawionej - satysfakcjonująca mnie.
Jak myślicie będzie coś z tego?
MAM JESZCZE PYTANIE!
Szukałem opcją "szukaj", ale nie znalazłem. Jak można zmienić język komputera pokładowego w AR 159? Bo w tej z Sosnowca jeśli bym ją kupił, jest po niemiecku czy holendersku, a ja nie szprecham po niemiecku więc chciałbym polski język najlepiej, a jak nie ma to angielski bo to łatwy język i większość będę rozumiał.