Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 90

Temat: Warto pomyśleć o tej AR 159?

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2.4 175 KM

Domyślnie

No właśnie wiem, że dużo Alf im idzie, bo nawet jak tam byłem dwa tygodnie temu to mówił, że dopiero co mu poszła jedna Alfa (akurat taka co by mi się podobała).
    Tą z Sosnowca chyba faktycznie odpuszczę, a pomyślę nad Wałbrzychem i poczekam na tą z Vipcars może dojedzie w następnym tygodniu. Fajnie by było bo też ma mieć 150 km, bordowe skóry itp. Jedyny minus co mi gościu z komisu mówił to to, że na masce mogą być odpryski zkamyków i albo da się zrobić zaprawki, albo polakieruje się maskę za 300zł (może uda się wbić to w cenę auta). Reszta mówił, że ładna i zadbana. Okaże się na miejscu.
    Ogólnie wydawał mi się dość konkretny bo nie ściemniaj za bardzo tylko mówił to co wiedział, a niepotrzebnie nie kręcił.
    Ostatnio edytowane przez Johny3 ; 10-02-2012 o 00:04

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

no to poczekaj i zobaczysz.Nie spiesz sie jak nie ta to inna chyba ze potrzebujesz juz auto

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Username
    Mieszka w
    Katowice ... co jakiś czas ...
    Auto
    Piękna AR 159 SW, 1.9 16V

Domyślnie

Skontaktuj się z Tomkiem z Krakowa, z naszego forum. Ja zanim kupiłem swoją AR, rozmawiałem z nim i twierdził, że ma kilka dobrych ofert na 159 i będzie coś sprowadzał. A prześledziłem forum i wiem, że ma on bardzo dobrą opinię i sprzedał już sporo AR tutaj. Gdybym nie trafił na swoją perełkę, pewnie czekałbym na ofertę od niego. Obejrzałem kilka aut i powiem Tobie, że po takim 'seansie' można się załamać i stracić wiarę w ludzi. Wszystko jest the best przez telefon, a na miejscu okazuje się, że 8 na 10 to zwykli oszuści i zwykłe, podłe obszczymurki żerujące na ludzkiej naiwności bądź braku wiedzy. Szkoda gadać ...

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2.4 175 KM

Domyślnie

Co prawda to prawda. Czesto tez jest tak ze na fotkach ideal a w realu szrot.
    Poki co to sie nie spiesze z autem bo mam czym jezdzic. Ogolnie kupic chcialem w okolicach kwietnia chyba ze teraz pojawi sie jakas okazja. Poczekam na alfe z katowic potem z walbrzycha.

Sent from my LG Optimus 2X using Tapatalk

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Username
    Mieszka w
    Katowice ... co jakiś czas ...
    Auto
    Piękna AR 159 SW, 1.9 16V

Domyślnie

Jeśli nie masz ciśnienia, to warto poczekać . Dodatkowo, waluta trochę spada co pewnie spowoduje, że wybór będzie nieco większy. Życzę powodzenia! Jak już coś znajdziesz, daj znać.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2.4 175 KM

Domyślnie

Znac dam na pewno jak kupie. Zrobie jakies fotki i wrzuce. Jednak chyba sie narazie niezapowiada abym cos zakupil :/ Pozyjemy zobaczymy moze sie uda.

Sent from my LG Optimus 2X using Tapatalk

Użytkownik Rowerzysta Avatar kriswin
    Mieszka w
    Kraśnik
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 2008r.

Domyślnie

Cytat Napisał Username Zobacz post
    Skontaktuj się z Tomkiem z Krakowa, z naszego forum. Ja zanim kupiłem swoją AR, rozmawiałem z nim i twierdził, że ma kilka dobrych ofert na 159 i będzie coś sprowadzał. A prześledziłem forum i wiem, że ma on bardzo dobrą opinię i sprzedał już sporo AR tutaj. Gdybym nie trafił na swoją perełkę, pewnie czekałbym na ofertę od niego. Obejrzałem kilka aut i powiem Tobie, że po takim 'seansie' można się załamać i stracić wiarę w ludzi. Wszystko jest the best przez telefon, a na miejscu okazuje się, że 8 na 10 to zwykli oszuści i zwykłe, podłe obszczymurki żerujące na ludzkiej naiwności bądź braku wiedzy. Szkoda gadać ...
    Potwierdzam, ja też kupiłem od Tomka i jestem zadowolony. Przed zakupem przez telefon dowiedziałem sie wszystkiego o stanie samochodu.

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:32 ----------

Cytat Napisał DamianS Zobacz post
    Z tego co widze to bardzo uboga wersja - 120 KM diesel moim zdaniem jest trochę za słaby do 159. 16V spisuje się zdecydowanie lepiej.
    To prawda, jednak różnica w cenie kilku tysięcy, przy założeniu że dla kupującego nie jest priorytetem moc, lub skóry w wyposażeniu może zaważyć. Generalnie te 120KM daje równiez radę. Wcześniej miałem 140KM w Passacie i wielkiej różnicy nie widzę. Ale oczywiscie to tylko moje zdanie i jak najbardziej rozmumiem potrzeby np. 200KM.
    Ostatnio edytowane przez kriswin ; 10-02-2012 o 09:41

Użytkownik Ogier Avatar kalma
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR159 JTDm 16V 2007

Domyślnie

To ja też się dopiszę, że jestem zadowolony z zakupu u Tomka.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar radzik2908
    Mieszka w
    Siemiatycze, Podlaskie
    Auto
    159

Domyślnie

No to i ja, też jestem zadowolony z zakupu u naszego Tomka. Z czystym sumieniem polecam!

Użytkownik Rowerzysta Avatar Myszkin
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    służbowe

Domyślnie

http://salondybicar.otomoto.pl/alfa-...C22169786.html

Ludzie, ludzie...czemuż wy się dajecie jeszcze na to nabierać - 159 od byznesmena-handlorza z 2007 r za 30 tys (bo 32 do negocjacji)....

Swoją drogą w tej Holandii to jacyś frajerzy muszą mieszkać - "dobre" auto oddają za pół darmo
    "Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."

"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"