potwierdzam co piszą poprzednicy - 120km w 159 to gruuuubo za mało
Nie oszczędzaj i ciesz się niezawodnością![]()
potwierdzam co piszą poprzednicy - 120km w 159 to gruuuubo za mało
Nie oszczędzaj i ciesz się niezawodnością![]()
Przesadzasz z tym gruuuuuuuubo,wszystko zalezy czego oczekujesz od autka,150km w 159 to tez nienajwiecej patrzac na mase.Sporo ludzi nawet do 150 konnych robi program ale to juz zalezy jak uzytkowane(przez kogo)
Różne bywają potrzeby, różne odczucia co do mocy. Jeśli byś miał do wyboru 120km, a 150km, to który byś wybrał?Oczywiście że 150km. Osobiście bym to jeszcze zawirusował
Nie mówię tu o tym, że to ma być auto do zakatowania. Chodzi o to, że nadmiar mocy jest fajniejszy niż jej niedomiar...
Johny3 zrobi co uważa za stosowne, nie mniej jednak dla mnie 159/120km mocy ma mało! Ot co!![]()
Przecież 120KM też się da zawirusować. Oczywiście ma mniejszy potencjał od 150KM ale zawsze coś.
Jestem za, 120KM jest sporo i są tańsze, jednak ja zdecydowałem się na 150KM i nie żałuję. Mam też Stilo 170KM (1300kg),niestety objeżdża Alf-ę.
Okej, wiem że to już OT, ale...
Wychodzę z założenia, że 159 jest samochodem rozsądnym. Brera nie
Więc jeśli mówimy o rozsądku, to 159/150km jest najrozsądniejszym, możliwym wyborem. Dobry, sprawdzony silnik. Dynamiczny. Ekonomiczny.
Wersja 2.0 - możemy śmiało powiedzieć, że tego na rynku wtórnym nie ma... Gdy jest, to kupno samochodu wiąże się z wysoką ceną.
Wersja 2.4 - dużo pali, drogi w zakupie.
Tylko 150km!![]()
Ja sie zgadzam ze lepiej brac 150 KM ale jesli takiej Alfy nie bedzie a bedzie dobra 120 KM to logiczne ze ja wezme. Zacznijmy od tego ze po ulicy nikt sie nie sciga tym bardziej po polskich drogach. Z reszta w wiekszosci to jezdza same graty i wyprzedza sie je latwo.
Sent from my LG Optimus 2X using Tapatalk
Wlasnie przypadkowo natrafilem na odpowiedz pt.Dlaczego jedna z tych Alf ma dziwne przelaczniki do podgrzewania foteli....
http://www.ebay.de/itm/ALFA-ROMEO-15...item3f0926aeee