Ze 164 trudno się wyleczyć
Już raczej nieaktualne![]()
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
nie no wydech rzadzi :-) niezly patyk![]()
Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38
Nie mogę się dostać do swojej Belli, wszystkie drzwi i zamki zamarzły - hehe - chyba dała się we znaki myjnia ręczna, autko w garażu ale nie ogrzewanym, jutro będę grzał![]()
lepiej zerknij czy niemasz wody w drzwiach na dole bo jak sie zbieze to bedzie kicha ruda wyjdzie![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
Problem pojawił się bo wyjechałem Bellą z garażu aby się rozruszała bo już tak stoi i stoii pojechałem na pobliską myjnię ręczną aby ją umyli i od razu schowałem do garażu - także wiadomo co się stało
![]()
następnym razem przesmaruj uszczelki wazeliną albo kremem nivea;p
Ze 164 trudno się wyleczyć
W garazu trzymasz i jeszcze zamykasz drzwi?No ale po ptokach, teraz jak już się dostaniesz do środka to proponowałbym zrobić sobie intensywną przejażdżkę, rozgrzewając nie tyle silnik co całe nadwozie - najlepiej zrobić saunę we wnętrzu i tak odstawić do garażu. Od silnika i wnętrza wszystko powinno się troszkę nagrzać, więc jest szansa, że lody w największych zakamarkach puszczą i nadmiar wody spłynie a resztki wilgoci które z powrotem zamarzną z czasem całkowicie wysublimują("odparują").
![]()