E tam, normalne eksploatacyjne zużycie. 1200 PLN i będzie igła![]()
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
z przodu to chyba ktoś go obrysował delikatnie bo grill lekko wygięty i pęknięty
ja u Cwanka bylem ogladac biala 159 SW.2 letnie auto wtedy z przebiegiem cos 150 tys.Wedlug mnie krecil troche.Auto podobno jezdzilo w jakiejs firmie.Niedawno mial jeszcze srebrnego sedana 2.4 JDTm za jakies 38 tys,a za chwile wystawione juz bylo za 32 tys o ile dobrze pamietam(caly porysany i pogiete blachy).Sprowadza auta tylko z Włoch z tego co z nim gadalem.Ja bym tam nie kupil auta
Z tego co sobie przypominam prezentowany egzemplarz był wcześniej wystawiony za 32.000 netto. Więc 3 tysiące już poszło w dół. Więc facet chyba zdaje sobie sprawe że za dobre pieniądze tego nie sprzeda. Mnie też ogólnie gość jakoś do siebie nie przekonał, nawet nie próbował...
Dla zainteresowanych, cena leci nadal w dół5500zł w ciągu 2 miesięcy mówi samo za siebie
![]()
no leci leci
rynek robi swoje nawet jak już cena mocno spadła a i tak nie ma chętnych to pewnie za jakiś czas znowu trochę spadnie prędzej czy później sprzedać się musi to jest handlarz nie będzie auta trzymał wiecznie.....trudno sprzedać auto które odstrasza na starcie nawet jak technicznie jest ok ludzie są jednak wzrokowcami i chcą mieć ładnie wyglądający samochód....ale co za tym idzie też cena za 30 tyś na pewno nie znajdzie się auta któremu ni będzie mocno czegoś do zarzucenia tak pod względem wypadkowości jak i mechaniki....
STANOWCZO ODRADZAM !! Gościu sprzedaje jako 'bezwypadkowy' mimo ze samochód miał przód robiony i maskę zmienioną (w dodatku na taką, ktora ma same odpryski), brakuje chromowanej listwy przy grillu, grill jest pęknięty, auto z każdej strony zrysowane, mające kłopot z DPF, ogolnie a samego dilera stanowczo odradzam, nie był w stanie nawet pochwalić się że samochód miał już kłopoty ze skrzynią biegów ! Oszust i nic więcej !*