Cały dzień spędzam w aucie i kubek jest dla mnie. Poproszę jeden, gdzie mogę osobiście odebrać? Brelok wydaje się być delikatny.
Tak, chętnie kupię kubek
Tak, chętnie kupię brelok
Cały dzień spędzam w aucie i kubek jest dla mnie. Poproszę jeden, gdzie mogę osobiście odebrać? Brelok wydaje się być delikatny.
No to czekamy!!
ej, zaraz, zarazobgadaliśmy już sprawę kubka, a co z tym brelokiem?
to ja specjalnie dorobiłem sobie uchwyt na brelok do klucza bo był wyłamany, a teraz sprawa cichnie?
może z tym brelokiem też warto ruszyć sprawę i zamówić na początek chociaż 25- 50 sztuk. a co do kubka to czekam
![]()
Pisałem dziś do producenta w sprawie kubków ale aktualnie są oni na jakichś targach i dopiero po niedzieli przyjmą zamówienie więc trzeba się jeszcze uzbroić w parę dni cierpliwości
Z brelokiem trzeba się wstrzymać, wycena była dla 100 szt. dla 50 jak pamiętam była o 8zł wyższa więc już też mało atrakcyjna. Ale ten temat też jeszcze ruszymy, najpierw jednak kubki![]()
jakby co na brelok się pisze
sprawa z kubkami wygląda tak że.... szykuje sie coś specjalnego![]()
niedawno dostałem nową bardzo ciekawą ofertę na 2 modele kubków, jeden z tych modeli nazywa się AUTO i jest przeznaczony do auta, podono 100% szczelności drugi natomiast to jest kubek termiczny połączony z... apteczką samochodową i czuje że to może być hitaktualnie czekam na wycenę, zaletą tej oferty jest to że można złożyć zamówienie co do jednej sztuki czyli najpierw zrobimy zapisy na forum a potem pójdzie zamówienie, nie będzie żadnego wymaganego limitu. poproszę jeszcze o parę dni cierpliwości bo warto, mam nadzieję że to zamówienie dojdzie do skutku
![]()
czekamy![]()
Warto poczekać![]()