Wygląda na to, że zbliża się czas zakupu. Autko ma niestety kaseciaka i zastanawiam się, co z tym zrobić. Sporo ludzi stosuje wszelakie przejściówki i korzysta w odtwarzacza mp3. Jak dla mnie jest to jednak dość kiepska opcja, bo nie chcę być zależny od baterii i obawiam się jakości dźwięku. Myślę więc o wymianie radia i tu pojawia się problem. Nie chcę psuć ładnego wnętrza jakimś pstrokatym, świecącym modnym radyjkiem. Czy kojarzycie jakieś radia, które nie psułyby stylistyki, a np oferowały możliwość odtwarzanie mp3ek i pendrive'a? Ostatecznie mogę kupić radio CD/MP3, o ile takie występowały w 147kach. Widziałem temat o radiach i jeżeli to coś pomaga, to w bagażniku jest zmieniarka, a auto jest wyprodukowane przed końcem 2003 roku
.
Szukaj oryginalnego radia CD/MP3 ... ew. tylko CD i wstaw zmieniarkę MP3 gdzie masz wejścia usb. Moim zdaniem inne radia słabo się komponują z kokpitem AR.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Chyba, że mi się coś grubo po******? Jestem przekonany, że wczoraj widziałem tam kaseciaka. Biorę ze względu na wzorowy stan techniczny, wyposażenie to dla mnie całkowicie drugorzędna sprawa. No i jest zmieniarka w bagażniku, tylko nawet nie wiem czy ma mp3ki, nigdy nie korzystałem ze zmieniarki.
Jeśli się nie mylę jest to zwykła zmieniarka CD z magazynkiem na płyty ... zaś ja wspominałem o czymś takim : http://allegro.pl/new-zmieniarka-mp3...105414431.html
Ale numer ! Tego nie wiedziałem. Myślałem że nawet najuboższa wersja miała CD. Człowiek się całe życie uczy
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:44 ----------
Słabo ?! Jeszcze nie widziałem nieoryginalnego radia w 147-ce aby nie wyglądało idiotycznie
Nie wiem czy jest jakikolwiek produkt, który można dopasować do takiego designu.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Nawet na Allegro coś takiego znalazłem:
http://allegro.pl/radio-do-alfa-rome...101992786.html