Strona 18 z 28 PierwszyPierwszy ... 89101112131415161718192021222324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 278

Temat: Zakup grupowy rozpórek do 156

Użytkownik Znawca Avatar kylo1986
    Mieszka w
    Podlasie
    Auto
    166 2.4 20v Fl x2, 159 1.9 8v

Domyślnie

Wydaje mi się że kolor będzie inny, bo teraz na fotce wydaje się sraczkowaty pomarańcz, ale widać ze fotka nie była aparatem robiona,a raczej telefonem i wsio jest wyblaknięte, zresztą walić kolor, byle pasowała

Użytkownik Znawca Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Fiat Tipo 2020 bianca

Domyślnie

No właśnie tylko, że niektórzy chcą mieć wszystko na cacy tak jak ja.
    Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Kilmer
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lukaszb Zobacz post
    Wysyłka zgodnie z listą, z tym że na początku z rozłożeniem na wersje silnikowe (żeby przymierzyć do każdej) i chwilowo przez to jest pauza bo jak się okaże, że coś nie tak to przerobimy przed lakierowaniem pod konkretną wersję. Ale w między czasie pierwsze sztuki były mierzone do 2.4 JTD i nie było problemu z niczym, trzeba jedynie lekko odgiąć mocowanie wtyczki (złączki) od czujnika ABS ale nie ma opcji ominięcia tego a odgięcie w zupełności wystarcza i jest estetyczne Jak dostanę info od Was, że pasują to w kilka dni o ile będą przelewy macie rozpórki u siebie Co do wpłat to jak dla mnie ok. Zainteresowani mają nr konta więc można wpłacać i będzie szybciej. Cena niestety nie jest niższa niż pierwsze ustalenie czyli 200zł + 20zł koszt wysyłki i pakowania. Szkoda, że w zimie to robimy bo jak by było ciepło i nie trzeba by było grzać na warsztacie to by wyszło coś taniej.
    czyli dopłatamy ma sie rozumieć 170 zł za sztuke??
    w przypadku że zamówiłem 3 sztuki ile będzie kosztować mnie przesylka ?? 3X 20 = 60 zl??
    Ostatnio edytowane przez Kilmer ; 15-02-2012 o 11:04

Reks
    Gość

Domyślnie

@lukaszb boje sie ze moge miec problem
    http://www.youtube.com/watch?v=GFkDQ...feature=fvwrel

Jak myslisz podejdzie mi? Problem tez taki ze nie jestem w stanie stwierdzic bo jeszcze nie mam ostatecznego projektu tego kolektora (ma byc na dniach)

Użytkownik Alfa i Omega Avatar lukaszb
    Auto
    Alfa Romeo Gtv '96 2.0 TS

Domyślnie

Kolor jest czerwony. Nie jest to krwista czerwień ferrari ale nie jest to też pomarańcz. Z resztą podawałem na początku linki do tematów z rozpórkami do Gtv i tam dokładnie widać jaki jest kolor. Chyba że ktoś sobie życzy nie lakierowana to takie lakierowanie w tej chwili kosztuje mnie 20zł więc o tyle taniej mogę sprzedać w stanie "surowym"

Kilmer, dopłata przy jednej sztuce to 170zł. W Twoim przypadku to muszę się zorientować ile będzie kosztowała wysyłka 3 sztuk w jednej paczce bo po prostu nie wiem. Jak będę wysyłał następne to zapytam na poczcie bo teraz już nawet nie mam 3 sztuk żeby zawieźć i zapytać.

Pierwsze rozpórki dziś wysłałem więc pewnie jeszcze w tym tygodniu się dowiemy co i jak. I jak ok to lecę z tematem dalej

Reks--> PW
    Ostatnio edytowane przez lukaszb ; 15-02-2012 o 19:50

Kilmer
    Gość

Domyślnie

Ogólnie rzecz biorąc to poczta polska jest teraz najdroższą firmą przewozową jaka jest tylko możliwa, Kurier jaki kolwiek inny bylby tańszy niż poczta, ale minusem jest że osoba prywatna nie wyśle paczki, musisz mieć firme i mieć podpisaną umowe z nimi(i wysylasz minimum 30 paczek / miesiąc). Wysyłałem hak od alfy ostatnio, waga 18 kg , gabaryty 30 wys, 90 dlugi, 40 szer, poczta- 50 zł , kurier 29zl , nie mam firmy ale zakombinowałem ze znajomym ,

z tym surowym stanem to nie przesadzaj
    sami malujecie to wszystko? sprayem czy pistoletem ?
    Bo jak wcześniej pisaleś , to mówileś że bedziesz wszystkie dawał do malowania. I to by bylo najlepsze rozwiązanie no i taniej.

Masz możliwośc wysłania do mnie tych 3 sztuk kurierem ??( oczywiście jak juz będą gotowe)

Użytkownik Rowerzysta Avatar ŁukaszALFAlow
    Mieszka w
    Chrzanów/Regulice
    Auto
    159 1.9 jts, 156 1.9 jtd SP1

Domyślnie

kase wczoraj wpłaciłem pozdro

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    159 2.4 JTDM 200Km, 2006, 220Km 450Nm

Domyślnie

Ode mnie też kasa wyszła wczoraj, jak wyślesz to daj znać

Użytkownik Alfa i Omega Avatar lukaszb
    Auto
    Alfa Romeo Gtv '96 2.0 TS

Domyślnie

Cytat Napisał Kilmer Zobacz post
    Domyślnie

Ogólnie rzecz biorąc to poczta polska jest teraz najdroższą firmą przewozową jaka jest tylko możliwa, Kurier jaki kolwiek inny bylby tańszy niż poczta, ale minusem jest że osoba prywatna nie wyśle paczki, musisz mieć firme i mieć podpisaną umowe z nimi(i wysylasz minimum 30 paczek / miesiąc). Wysyłałem hak od alfy ostatnio, waga 18 kg , gabaryty 30 wys, 90 dlugi, 40 szer, poczta- 50 zł , kurier 29zl , nie mam firmy ale zakombinowałem ze znajomym ,

z tym surowym stanem to nie przesadzaj
    sami malujecie to wszystko? sprayem czy pistoletem ?
    Bo jak wcześniej pisaleś , to mówileś że bedziesz wszystkie dawał do malowania. I to by bylo najlepsze rozwiązanie no i taniej.

Masz możliwośc wysłania do mnie tych 3 sztuk kurierem ??( oczywiście jak juz będą gotowe)
    Mam firmę i umowę z kurierem, faktycznie jest taniej przy większych paczkach bo 30kg kosztuje 15zł netto. Niestety przy takiej małej paczce taniej wychodzi poczta. Dochodzi do tego jeszcze jedna rzecz. Czekanie na kuriera doprowadza mnie do szału. A na pocztę to wsiadam w samochód zaworze i mam po problemie.

Mogę Ci wysłać te 3 szt kurierem ale pod warunkiem, że sobie go sam zamówisz i podasz mi konkretną datę i godzinę czyli np 29.02.2012 godzina 11-12. Z tym, że jeżeli przyjedzie przed 11 lub po 12 to masz pretensje do Niego a nie do mnie. Tylko nie podawaj mi, że będzie między 10 a 15....

Malowane są w przemysłowej lakierni proszkowej u znajomego dlatego dało się wynegocjować dość przystępną cenę(tak jak pisałem 20zł sztuka). Ale jak komuś nie pasuje odcień czy coś to mogę te 20zł taniej sprzedać "surową" i sobie sami pomalujecie. Lakierowanie jest ok ale nie jest to też tak, że lakiernik się spuszcza nad jedną rozpórka godzinę i lakieruje bazą oraz bezbarwnym. Oczywiście jest możliwość takiego lakierowania na dowolny kolor (mam mieszalnie lakierów), niestety cena wtedy + 100zł i jest zrobione tak, że nie ma się do czego przyczepić

Co do dalszych wysyłek to tak jak pisałem, dziś powinny dotrzeć wysłane wczoraj rozpórki i jak będzie ok to jedziemy z tematem dalej i bezzwłocznie rozsyłamy

Kilmer
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lukaszb Zobacz post

Malowane są w przemysłowej lakierni proszkowej u znajomego dlatego dało się wynegocjować dość przystępną cenę(tak jak pisałem 20zł sztuka). Ale jak komuś nie pasuje odcień czy coś to mogę te 20zł taniej sprzedać "surową" i sobie sami pomalujecie. Lakierowanie jest ok ale nie jest to też tak, że lakiernik się spuszcza nad jedną rozpórka godzinę i lakieruje bazą oraz bezbarwnym. Oczywiście jest możliwość takiego lakierowania na dowolny kolor (mam mieszalnie lakierów), niestety cena wtedy + 100zł i jest zrobione tak, że nie ma się do czego przyczepić

Co do dalszych wysyłek to tak jak pisałem, dziś powinny dotrzeć wysłane wczoraj rozpórki i jak będzie ok to jedziemy z tematem dalej i bezzwłocznie rozsyłamy
    Dobra dam sobie spokój z kurierem , Wyślij to pocztą , międzyczasie zorientuj sie o koszta wysyłki na poczcie i mi napisz , to bedę mógł przelew zrobić , a jak narazie nie wiem ile wpłacić .