Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Temat: Flagi

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Ciesze sie chłopaki ze tak prężnie działacie, jestem jak najabardziej za tym aby regiony miały lokalne gadzety pod marką Alfaholicy. Tylko nie ma co wywarzać drzwi przez które juz przeszliśmy
    niestety brakuje na forum troche informacji co, kto i jak załatwia. Czesc gadzetów które były do kupienia i bedą ponownie załatwiałem ja, phantom71, Wera-teraz zastąpi ją AR_33. Mamy wszystko opracowane, projekty w corelu wiec wystarczy dodać kilka informacji i beda lokalne kubki, flagi itp.

Projekt flagi przesyłam AR_33, rozmawiał z Wami wiec z nim to opracujcie. Projekt trzeba zmienic min. do wymiaru jaki chcecie zrobic.

Moja sugestia jest taka abyście nie robili czarnego tła bo flaga bedzie nieczytelna, najlepsze jest białe.
    acha i nie wierzcie jak ktoś twierdzi ze ma prawo do uzywania zastrzezonego znaku towarowego jakim jest logo AR i zrobi gadzety, za takie gadanie powinno sie juz ludzi sądzic.
    Jak bedziecie chcieli robic inne rzeczy walcie smiało
    pozdrawiam Zachodniopomorskie

Rosik
    Gość

Domyślnie

Ok dzieki Paweł. Co do info, kto się tym zajmuje, to w sumie jestem ja, Kubas i marcin80.
    Przesłałem AR_33 namiary na wykonawcę flag, jak chcesz moge i Tobie przesłać. Projekt w Corelu by się przydał jak najbardziej.
    Co do koloru, to pozostawiam zagadnienie innym ;P w sumie masz rację, ale z drugiej strony na czerwonym tle na przyklad tez mi sie wydaje niewyrazne.
    A flagi robimy bez loga AR - bedzie samo logo Alfaholików.
    Pozdrawiamy Kraków/Tychy

Awagandro
    Gość

Domyślnie

Dobra mysle, ze sie przydam. Corela znam dobrze i mam go na komputerze bo na nim pracowałem ( w drukarni wizytówki robilem itp) moge przerobic to na format corelowski
    Posiadam Corela 12 caly zestaw jeszcze mi zostal

kontakt do mnie najlepiej gg:4993211

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Rosik
    Ok dzieki Paweł. Co do info, kto się tym zajmuje, to w sumie jestem ja, Kubas i marcin80.
    Przesłałem AR_33 namiary na wykonawcę flag, jak chcesz moge i Tobie przesłać. Projekt w Corelu by się przydał jak najbardziej.
    Co do koloru, to pozostawiam zagadnienie innym ;P w sumie masz rację, ale z drugiej strony na czerwonym tle na przyklad tez mi sie wydaje niewyrazne.
    A flagi robimy bez loga AR - bedzie samo logo Alfaholików.
    Pozdrawiamy Kraków/Tychy
    na czerwonym odpada bo nasze logo jest czerowne wiec sie zleje, to juz lepiej na czarnym tak jak chcieliscie, ale wg mnie najlpeiej bedzie na białym
    Cytat Napisał Awagandro
    Dobra mysle, ze sie przydam. Corela znam dobrze i mam go na komputerze bo na nim pracowałem
    no to super, kolega zrobi projekt wg Waszych wskazówek, mam pytanie Awagandro czy nie chciałbyś w wolnym czasie porobić troche rzeczy w corelu dla forum?
    do tej pory wykorzystywałem grafików z mojej firmy, ale nie zawsze jest to mozliwe zwłaszcza w takich szczytowych miesiącach ja najbliższe

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

a ja a ja?
    http://img265.imageshack.us/my.php?image=filip2bc8.jpg

jakby dalo rade mietka na vw przerobic i zrobic same kontury, to bedzie bardziej uniwersalne a mysle ze nie tylko mi sie przyda a jak nie to chociaz prosze o nazwe opcji, ktorej sie uzywa to "odrysowywania" to pogoogluje

Rosik
    Gość

Domyślnie

Tuti Twój link nie chce mi jakoś działać

marcin80
    Gość

Domyślnie

Całkiem niezłe Dla Rosika ponieważ link Tobie nie wchodzi to opisuję: Nasz wąż w koronie zjada gwiazdę mercedesa zamiast saracena, jeżeli mało opisowe to musisz uruchomić linka.

Rosik
    Gość

Domyślnie

Hehe już działa :wink: ale dzięki za opis rodem z Sienkiewicza :mrgreen:

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Rosik i co tam wymysliliscie z koilegą??... działacie cos z tymi projektami..trza naginac co nieco bo czasu już mało...

Rosik
    Gość

Domyślnie

no wiem wiem, mail do gościa wysłany już w sobotę - jak mi do jutra nie odpisze to dzwonię do niego albo wizytację mu złożę na Piastów