Daj znać, to chętnie przeruszam GTA po zimie !
Daj znać, to chętnie przeruszam GTA po zimie !
Dobrze, że teraz pisze - przynajmniej można zaplanować sobie urlop w innym terminie!
Jeśli taki ważny dzień - trzeba tam być! Nie ma innej opcji![]()
Dziekuje panowie dziekujeJutro wam dokladnie napisze termin bo wyszly lekkie problemy z sala itd ;/ ale jutro bedzie wszystko znane wam
![]()
Witam kolegę ze 166.Mam takie pytanie.Czy w orszaku weselnym mają być tylko panowie czy mogą być też panie ze swymi Bellami?Pytam,dlatego bo piszesz"liczę na was panowie" , dziękuję panowie" a co z paniami? Jeśli mogą być to Żywiec też postara się przyjechać i umilić Ci te chwilę.Pozdrowienia.
Przepraszam najmocniejTak oczywiscie ze mozna. Baaa nawet trzeba
Tak kurcze jest jak sie ciagle z facetami rozmawia to sie potem zapomina ze tutaj rowniez jest plec piekna
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:16 ----------
Co do calego slubu to na szczescie wszystko sie wyjasnilo z sala dzisiaj i Data Ślubu to 25 sierpien 2012![]()
No kurczea miał być wrzesień?
Ale cóż widać,że zakochani !!!!!Niestety my od 15-30 sierpnia będziemy prawdopodobnie nad morzem.Ale kto wie może jednak zawitamy .Trzymajcie się cieplutko i szczęśliwie.Tak koło lipca podaj jeszcze dokładniejsze namiary gdzie i o której.Pzd.
No to może być lipa bo 25 sierpnia (chyba nie pomyliłem dat) będzie też ślub Prestona i bardzo możliwe że dużo osób tam pojedzie.
No to kapa;/ Kurde chociaz zeby czesc przyjechala to bedzie milo. No zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze wyjdzie jakos dobrze i zobacze Alfy na slubieGdzie sami bedziemy jechali Alfa
(a jak by inaczej)
kurde;/;/ Mam nadzieje ze czesc z was zawita u nas no !!nie widze slubu bez alfaholikow
![]()