Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Temat: [Alfa 159] Białystok topcars4sale Biała

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Wniosek moze byc tylko jeden.Jedz,sprawdz i bedzie wszystko jasne...ocenianie opisow,zdjec,rozmow telefonicznych to tylko wrozenie z fusow

---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:14 ----------

Link do tej z Jarocina znikl

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Polska i Holandia :)
    Auto
    Poszukuję Alfy 159

Domyślnie

Cytat Napisał Falarek Zobacz post
    Jak widzę to Alfę to zaraz przypomina mi się ta http://www.nowy-tomysl.policja.gov.p...d=954&Itemid=5
    masz na myśli tą z Jarocina?
    ciekawe czy po takim dzwonie doprowadziliby do takiego ładnego stanu?
    K...wa juz mnie te poszukiwania auta wykańczaja psychicznie, gdzie człowiek nie spojrzy to jakieś rozbitki, powypadku, powodzie itp...a czy ja chcę tak wiele, dobre auto, nir rozbite, serwisowane w miarę możłiwosci (nie jestem fanatykiem w tym temacie, bo wiem ze serwis kosztuje), w miarę norlanla historia...zawszez trafiam źle jak kupuję...juz nie mam siły... mam Vectrę C, doporowadziłem ja do porządku w końcu ale jakim kosztem...włądowałem lekko licząć 7 koła w nią, okazało sie że ktoż ukrył kilka faktów przede mna i tak wyszło...teraz sprzedam ją chętnie...stracę zarówno na wartości auta jak i na tym co władowałem ale pal licho dajcie mi dobrą Alfę to przeżyje...

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Problemem nie jest znalezienie porzadnego auta...tylko gotowki na niego

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

Za swoja ostatnia Alfa jezdzilem 3-miesiace i tez juz mi rece opadaly od ogladania...bezwypadkowych,igielek,serwisowanych w ASO,z pierwszej reki itd.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Auto
    Poszukuję Alfy 159

Domyślnie

Cytat Napisał Falarek Zobacz post
    Jak widzę to Alfę to zaraz przypomina mi się ta http://www.nowy-tomysl.policja.gov.p...d=954&Itemid=5
    a koleś mi napisał ze wczoraj sprzedał ja...
    k...wa ja chcę dore auto czy to tak wiele??

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Za obecna...miesiac i tysiac km

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:29 ----------

Z ciekawosci wszedlem na Mobile.de i oooooo prosze znow mamy perelke
    suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=158019238&lang=de&__lp=17&scop eId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&ma keModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.model Id=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&mak eModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVar iant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&m inPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=184&maxPowerAsAr ray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&negativeFeatures=EXPORT&pageNumber=1

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Auto
    Poszukuję Alfy 159

Domyślnie

Cytat Napisał BURATINO Zobacz post
    Problemem nie jest znalezienie porzadnego auta...tylko gotowki na niego

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

Za swoja ostatnia Alfa jezdzilem 3-miesiace i tez juz mi rece opadaly od ogladania...bezwypadkowych,igielek,serwisowanych w ASO,z pierwszej reki itd.
    ja już nie mam siły...mogę wydać wiecej, nie ma prolemu...myśle do oko 50 dam radę ale szukam jak każdy jak najtaniej

BURATINO
    Gość

Domyślnie

To ogloszenie tez jest cieple,maja obstawiony praktycznie calutki alfabetwystarczy wejsc na spis posiadanych samochodow do sprzedazy
    suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=158017643&lang=de&__lp=17&scop eId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&ma keModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.model Id=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&mak eModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVar iant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&m inPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=184&maxPowerAsAr ray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&negativeFeatures=EXPORT&pageNumber=2

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Tu jest estetyczna,na zdjeciach
    suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=157632230&lang=de&__lp=17&scop eId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&ma keModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.model Id=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&mak eModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVar iant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&m inPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=184&maxPowerAsAr ray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&negativeFeatures=EXPORT&pageNumber=2

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Ta moze byc interesujaca,z racji tego ze jest z firmy leasingowej winna miec pelna dokumentacje-teoretycznie
    suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=156517210&lang=de&

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Realnie rzec biorac za 2007 2.4 w dobrym stanie trzeba sobie przyszykowac w sakiewce-13.000 plus oplaty

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Auto
    Poszukuję Alfy 159

Domyślnie

nie moge nic otworzyc z tego co piszesz...

BURATINO
    Gość

Domyślnie

No to wejdz na Mobile.de i tam to wszystko wisi

Użytkownik Maniak resoraków Avatar daro1906
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16 V Distinctive

Domyślnie

Jak zwykle cena czyni cuda.