Dzisiaj straciłem cierpliwoścOddalem autko na serwis i czekam co bedzie z odczytu z kompa :? Dzisiaj zacząlem jezdzic specjalnie zeby mi sie zaswiecila kontrolka "marchewka" (specjalnie oznacza stala predkosc). Na zimnym silniku nie chiala sie zaswiecic az w koncu gdy sie nagrzal silniczek za kazdym razem prawie gdy nawet przez chwilke mialem gaz lekko wcisniety zeby utrzymac stala predkosc zaswiecala sie "marchewka"(predkosc stala 5 bieg ok. 3000 obr/min, inne biegi nizsze obroty ten sam efekt), oczywiscie na chwile bo gdy juz zaczalem inaczej jechac to znikala.
I tak mi sie wydaje ze raczej przez to jest ten brak mocy (przynajmniej mam taka nadzieje bo na kompie wtedy zobacza co i jak, ładniej zdiagnozowac usterke i chcialbym w koncu odzyskac moc w aucie), po prostu jak jade za bratem (on Opel Astra F 1.6 75 KM) to po prostu on powolutku ale powolutku sie oddalaops: Autko ma moc ale nie taka jaka powinno miec :cry:
Jesli tylko "odzyskam" samochod i zauwaze poprawe a byc powinna i to znaczna to dam tutaj o tym znac, moze komus to pomoze.