Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Temat: [Alfa 159] Białystok topcars4sale Biała

LARY
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał tomasz7730 Zobacz post
    masz na myśli tą z Jarocina?
    ciekawe czy po takim dzwonie doprowadziliby do takiego ładnego stanu?
    K...wa juz mnie te poszukiwania auta wykańczaja psychicznie, gdzie człowiek nie spojrzy to jakieś rozbitki, powypadku, powodzie itp...a czy ja chcę tak wiele, dobre auto, nir rozbite, serwisowane w miarę możłiwosci (nie jestem fanatykiem w tym temacie, bo wiem ze serwis kosztuje), w miarę norlanla historia...zawszez trafiam źle jak kupuję...juz nie mam siły... mam Vectrę C, doporowadziłem ja do porządku w końcu ale jakim kosztem...włądowałem lekko licząć 7 koła w nią, okazało sie że ktoż ukrył kilka faktów przede mna i tak wyszło...teraz sprzedam ją chętnie...stracę zarówno na wartości auta jak i na tym co władowałem ale pal licho dajcie mi dobrą Alfę to przeżyje...
    Witam jestem w podobnej sytuacji chociaż myślę ze mniej zdesperowany szukam auta od około miesiąca Alfy 159 sedan i jestem przerażony. Ogladałem jak narazie 2 egzemplarze i byly w strasznym stanie.*
    Dzwonisz do gościa jedziesz kilkaset kilometrów bo niby wszystko jest ok niby tylko jakieś drobiazgi a na miejscu:
    -brak osłony silnika, wspawana tylna prawa strona , Engine Check( zapalił sie niby tuż przed moim przyjazdem) a i jeszcze rewelacja wydrapana data prawie z wszystkich szyb i pewnie o wiele wiecej.
    Jakbyś się wybierał pod Poznań po Alfę z czerwonymi skórami to odradzam.
    Coraz bardziej zdaje sobie sprawę jak ciężko będzie znaleźć dobry nierozbity egzemplarz

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Auto
    AR 159 1.9 16v 2006r

Domyślnie

Ja również poszukuję 159 w sedanie a jedyne kryterium jakie sobie postawiłem to wiarygodna historia auta. Jak na razie to brakuje mi słów aby dostatecznie wyrazić matactwa sprzedających. Kolego "LARY" czy mógłbyś powiedzieć co z tą alfą z czerwonymi skórami tak z ciekawości?

Użytkownik Świeżak Avatar Falarek
    Auto
    AR MiTo

Domyślnie

Bez urazy ale jak się szuka wśród najtańszych ofert to tak jest że zawsze będzie to szrot. Nikt dobrego auta tanio nie odda.

Użytkownik Romeo Avatar Franek Strzelba
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Audi A6 Avant 3.0 TDI V6

Domyślnie

LARY, sprawdź sobie tą ofertę -> http://www.forum.alfaholicy.org/samo...6v_2006_a.html
    To auto jednego z aktywnych użytkowników forum.
    AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
    AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
    Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Polska i Holandia :)
    Auto
    Poszukuję Alfy 159

Domyślnie

Cytat Napisał Falarek Zobacz post
    Bez urazy ale jak się szuka wśród najtańszych ofert to tak jest że zawsze będzie to szrot. Nikt dobrego auta tanio nie odda.
    nie do końca jest tak jak piszesz...różne są powody sprzedaży, nie tylko to że auto się popsuło czy wyeksplatowało...to po pierwsze a po drugie to nie chodzi o cenę tylko o podejście i uczciwość sprzedającego...jesli robie niską cenę to uczciwie podaję komuś o co biega, co należy zrobić, co jest do poprawy i wtedy kupujący ma mozliwosć zadecydowania posiadając pełnie wiedzy na temat auta, jest wówczas możliwość zdecydowania czy chcę kupić takie auto za mniejsze pieniadze i coś tam w nim poprawić czy szukać dalej...o to tutaj chodzi, o szeroko pojęctą uczciwość...a nie że człowiek dzwoni i pyta to słyszy jedynie same pochwały i plusy a jak pojedzie oglądać to sie nadziwić nie może że o tym aucie byłą mowa...