Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: arkuszowa 2a

Whitie
    Gość

Domyślnie

No koszty bolą... ja znowu tam zawitałem. Pompka od Selespeeda skończyła działać na parkingu podziemnym... nie pojechałem.
    Kilka telefonów na Arkuszową, znalazła się laweta, zawiozła auto do warsztatu (była sobota , kolo 22), w poniedziałek odebrałem znowu ładnie śmigające auto

Znowu brawo dla Arkuszowej

Rada
    Gość

Domyślnie Arkuszowa 2a

Moje doświadczenia z serwisem są pozytywne i szczerze wszystkim polecam ten serwis uwzględniając:
    1. Jakość Obsługi klienta nie należy do najwyższych, jeśli ktoś się spodziewa kawy, smsów powiadamiających o realizacji zlecenia itp to nie będzie mu się podobało
    2. Jakość naprawy to już jest inna bajka, Panowie znają się poprostu bardzo dobrze na Bellach i wiedzą więcej na ich temat niż pracownicy ASO ( wiem że to może nie jest wyczyn ale do czegoś porównać trzeba
    3. Ceny niższe niż w ASO, porównywalne do Pablo Garage. Oba serwisy gorąco polecam. Szerszy zakres usług ma Arkuszowa. Czego Pablo nie dokończył zrobili mi Panowie z Arkuszowej

Użytkownik Maniak resoraków Avatar AlfRomeo
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm

Domyślnie

Odświeżę temat po 3 latach:-)

Miałem okazję odwiedzić ten serwis jakiś czas temu. Nie miałem czasu tłuc się z Wawy do Pabla, więc padło na Arkuszową.
    Moje odczucia po wizycie są następujące:
    - Panowie naprawdę znają się na rzeczy, o czym świadczy ilość i marki czekających na naprawę aut
    - Naprawa wykonana szybko, terminowo i (na to wygląda) dobrze.
    - Bardzo bardzo sprawny i dobry kontakt z serwisem
    - Ceny robocizny odczuwalnie niższe niż w ASO, ale wyższe niż w pablogarage
    - Ceny części wyższe o ok 20% niż rynkowe, dostępne dla każdego śmiertelnika "z ulicy" (bez żadnych rabatów itp).

Generalnie odczucia jak najbardziej pozytywne. Będę tam wracał jako do alternatywy dla Pabla, ale w miarę możliwości z własnymi częściami.

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Dorzucę swoje 2 grosze (bo dwie wizyty tam mialem ale z poważnymi sprawami) - życzyłbym sobie aby wszystkie serwisy tak działały. Rzeczowo, sprawnie, fachowo, _terminowo_ (!) , z podejmowaniem się nietypowych zadań jak widać po tym co robią, fajną obsługą klienta.