Dzień dobry wszystkim.
Uprzejmie informuję, iż z dniem dzisiejszym tj. 03.03.12r. moja Bella posiada letnie ogumienie.
Dziękuję za uwagę.
P.S.
Kiedy wy montujecie?
Dzień dobry wszystkim.
Uprzejmie informuję, iż z dniem dzisiejszym tj. 03.03.12r. moja Bella posiada letnie ogumienie.
Dziękuję za uwagę.
P.S.
Kiedy wy montujecie?
Troche wczesnie na wymiane opon. Jeszcze może nas śnieg zaskoczyćja jeszcze poczekam pare tyg
opony letnie powinno sie wymieniac jak srednia temperatura dobowa bedzie wynoscila conajmniej +5 stopni celcjusza a tak na marginesie ostatnie prognozy jakie czytalem i widzialem zapowiadaja mrozy i nawet snieg wiec kolego chyba sie pospieszyleszszkoda opon i zycia
Ale 18 calowe lepiej wyglądająAtak serio teraz ma być słońce więc jeśli pogoda się zepsuje to nazot zakładam zimowe.
Stary ja również założyłem dziś letnie telefony więc nie jesteś sam. Alfa momentalnie nabrała smaku. Pozdro
coz wyglod przed bezpieczeństwem ... nie zawsze to jest dobre rozwiazanie...ale to wasze auta i wasze bezpieczenstwo![]()
Ja też się zastanawiam czy nie zakładać jutro letnich. Bo na zimowych już dzisiaj się niebezpiecznie jeździło, na granicy przyczepności ;/
Ale z drugiej strony w dzień jest 6 stopni, a w nocy są minusy ;/
Gdzie na zimowych jeździłeś na granicy przyczepności?!
też bym już założył letnie ogumienie, ale jednak ta temp jeszcze trochę za niska. Muszę sie uzbroić w cierpliwość, ale nie wiem ile mi jej jeszcze starczy![]()
Today we are living our future memories..
Ja jeszcze poczekamTo jest w ogóle przedsmak wysokich temperatur
A z resztą temperatury oscylujące w ciągu dnia w granicach 10'C, to jeszcze nie powód żeby zmieniać opony - moim zdaniem
![]()