Witam Alfo Ludki
U mnie maly problem bo ostanio koleś mi wymusił i przetarłem samochód i chciałbym was zapytać ile moge chcieć za nią
sprawa jest taka że ja nie mam czasu jej naprawiać siedze w Anglii a tu sie naprawa nie opłaca a w Polsce nie mam czasu na to , jeżdżę polakiem bo taniej z ubezpieczeniem zamiast 1500Funta na rok pałce w Polsce 100funtów na rok
Samochód sprowadziłem sam z Belgii rok temu
AR 159 1.9 120KM
przebieg to jest jakieś 153tyś km
samochód smiga rewelacja ta stluczka to jest delikatne obtarcie jak widać a drzwi no żona cofała z otwartymi hehe no i troche je doprawiła ale nic z nimi nie jest po za wgnieceniem zamykaja sie normalnie , po za tym auto jeździło po belgi a potem po Angli więc zawieszenie nie wytluczone jak by to było w polsce !
wiec w jakiej cenie moge ja wystawic jest to 2007 obcja bez skóry czujników cofania i może jakis kilku jeszcze bajerów ale jest bogata chciałbym ja sprzedać i kupić to samo ale młodsze i mocniejsze cos jak 2.4
Załącznik 48201Załącznik 48202Załącznik 48203Załącznik 48204Załącznik 48205
opony sa nowe jakies 3 miesiace maja , lampa jest pęknięta ale mam nową już i jeden ten plastik w kształcie plastra miodu bo popękał no ale jak mówiełme nie chce mis ie z tym babarać wiec może na początek ja wystawie tak jak jest może sie ktoś znajdzie jak myślicie Panowie