Diman: a gdzie ten warsztat?
Diman: a gdzie ten warsztat?
Na ostropie. Naprawde polecam. Robiłem auto już w wielu warsztatach. I odkąd trfiłem na ten skączyły się moje kłopotki.
Adresu dokładnego nie znam. A jest on na Daszyńskiego salon fiata po prawej stronie jadąc od gliwic. Przed zjazdem na autostrade w prawo a wilcze gardło w lewo jakieś 100 mietrów przed skrzyżowniem. Pytajcie o Grzesia. Naprawde zna się na rzeczy chłopak. Możecie wspomnieć że polecił go Damian ze 166.
---------- Post added at 06:55 ---------- Previous post was at 06:49 ----------
Ja zostawiam tam swoją alfke w środe rano. Robi mi całe zawieszenie z tyłu wachacze z przodu i jeszcze pare innych rzeczy, wycenił mi to z częściami i robocizną na 1400-1500zł pytałem zciekawości gdzie indziej to mówili mi od 1100 do 1600zł sama robocizna a gdzie części HALLO!!!. Po prostu masakra.
---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:55 ----------
W innych okolicznościach robił bym to sam. No ale po pierwsze za zimno, po drógie nie ma czasu, a po trzecie mały dzidziuś w domu i urwanie głowy.
---------- Post added at 06:59 ---------- Previous post was at 06:58 ----------
Pozdrawiam Damian.
Z opisu wynikałoby, że to
DCS Auto Turyn Sp. z o.o.
Daszyńskiego 638
44-100 Gliwice
Tel: 32 339 27 26
Fax 32 339 27 24
Czyli byłby to stary salon Fiata?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Osobiście tam swoją Sienę zawsze robiłem, a teraz się nawet zastanawiałem czy Belli im nie podrzucać. Moje doświadczenia z nimi są mega pozytywne.
Właśnie rozmawiałem z kolegą Grzesiem miechanikiem z tego warsztatu i adres jest dokładnie taki jak napisał kolega.
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:16 ----------
A moje doświadczenia są tak samo z nimi mega pozytywne.
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:17 ----------
Śmieszne. Kojarzy mi się to z pewnym dowcipem. Pewnie wszyscy kojarzą z jakim. Masakra.
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
To co pierwszy spot. Daszyńskiego638.
Nie będę zakładał innego tematu, to tu napisze.
1. Jak wjeżdżam do Gliwic od strony Mikołowa to gdzie się zaczyna zabudowany? Bo chyba ktoś zabrał znak… Ostatni obszar zabudowany stoi w Przyszowicach i nie ma już odwołania…
No albo już jestem taki ślepy, że nie widzę.
2. Miśki mają jakieś swoje ulubione miejsce przed wjazdem do SG gdzie suszą jadąc od strony SMI?
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV