Witam, zastanawiam się nad tą Alfą:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-jas...C22278448.html
oglądał może ktoś już?
Pozdrawiam
Witam, zastanawiam się nad tą Alfą:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-jas...C22278448.html
oglądał może ktoś już?
Pozdrawiam
przejezdzam codziennie do pracy obok tego komisu. z tego co slyszalem, ale to tylko uslyszane plotki, w tym komisie sa auta piekne ale technicznie pozostawiaja wiele do zyczenia. ale to tylko zaslyszana opinia, sam nigdy w nim nie bylem. teraz mam na popoludniu do pracy, ale w wekend jakbym mial czas to moglbym podjechac ja chociaz z zewnatrz obejzec, tylko ze ja sie tam nie znam za bardzo na kupowaniu aut![]()
Jak coś będziecie wiedzieli na temat tego autka to tez proszę o info - rozpatrywałem czy tam się nie wybrać ale mam troszkę za daleko żeby tak w ciemno ......Pozdrawiam
bylem dzis i ogladalem ale z zewnatrz tylko. wrazenia: auto prezentuje sie ladnie, ma ryske na zderzaku z tylu, nic wielkiego, ale z przodu zderzak byl zdjemowany, po prawej stronie (od kierowcy) widac szparke miedzy zderzakiem i nadkolem plus jest przykrecony na jakis wkret, nie bylo tego z drugiej strony, wiec napewno zderzak byl sciagny. szpary wydaja sie rowne na masce. szyby, mowielm ze sie nie znam zbytnio, byly inne numery, ale przednie mialy takie same, i tylnie tez takie same, parami wiec chyba ma tak byc. felga od pasazera z przodu delikatnie przetarta, od kraweznika zapewne, ale tez nic duzego, ot jak normalnie jezdzone auto. opony z 2008r. a miala zaparowny jeden halogen, prawy.
wewnatrz, z tego co zobaczylem, skora w bardzo ladnym stanie, na kanapie z tylu lekki zadzior,fotele z przodu, reszta kanapy i boczki wporzadku. kierownica nie byla wytarta zbytnio, za to galka troszke troszke tak.i wytarte przy lewarku ten plastik dosc mocno. ale wsumie esteta by sie tylko przyczepil.
mechanicznie nie mam pojecia jak to auto sie sprawuje, widzialem i patrzylem tylko z zewnatrz. z zewnatrz poza tym szczegolem z zderzakiem auto prezentuje sie zachecajaco i ciekawie, srodek zadbany i czysty.
Ishan, czyli tak naprawdę nie obejrzałeś tego samochoduTakie oględziny to każdy sprzedawca by chciał mieć. Musisz sprawdzić co było malowane, czy nie ma wycieków, czy nie było jakiegoś druciarstwa, jak chodzi na postoju, jak pali z zimnego, jak się wkręca po rozgrzaniu i pod obciązeniem. A jak masz jeszcze do tego komputer to w ogóle cudo
![]()
Ostatnio edytowane przez Malik ; 07-03-2012 o 14:03
dlatego wspomnialem ze widzilem tylko zewnatrz. i nie napisalem nic w rodzaju "przyjezdzajcie, bierzecie, bo auto miod cud i malina" ogladnalem na tyle ile mialem czasu i to co widzialem opisalem dokladnie. nikogo nie zachecalem i nie zniechecalem do tego auta. widzialem ladne auto z zewntrz i o tym napisalem, nie sugerujac nic w rodzaju ze nie bite, ze idealne itp