Alex ( moja kobieta nie mogła przybyć ale dopisz Asia zeby się cieszyła) Alfa 145 bordowa ta na 17"
Alex ( moja kobieta nie mogła przybyć ale dopisz Asia zeby się cieszyła) Alfa 145 bordowa ta na 17"
Angel + Olcia... Lancia DEDRA TURBO
Praga69-Beata Alfa 155 czarna Radom (to ja uciekałam jako jedyna kobietka)hehehe
Karol + mój tata Artur szaro zielona alfa 33(2 seria) jedyna taka na zlocie w Kazimierzu![]()
Lesio + Dominika bordowa Alfa 146 z Lublina na radomskich numerach.
alfik - black 155 (TOS)
Panowie film jest juz do obejzenia na stronjie lubelskiego clubu(ponizej) do pobrania bedzie jeszcze dzisiaj na tej samej stronie w dziale download.Nie zrobiłem tych nicków na koncu bo wczoraj juz zamknołem film i nie zerkałem na forum a coś z powiadomieniami chyba się zepsuło( myślałem ż enikt nie pisał).ale jeszcze nic straconego .Film moze byc do korekty prosze o jakies uwagi(delikatne)Jakośc tez nie bedzie zbyt dobra bo orginał zajmuje ponad 5 GB ale jeszcze moze powalcze z tym i cos wykrzesam. Jak narazie jest to co jest mozecie oceniac na stronie uwagi co do filmu tez mile widziane.teraz nie bede miał czasu ale postaram się poprawić to jak bedzie trzeba.
Poza tym ejszcze niema nicków wszystkich uczestnikówa lepiej dać wszystkich albo nikogo zeby ktoś nie był pokzywdzony.
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
Dlaczego tylko Panowie!!! A Panie to co?!!!!!!!!!!!!!!Zarąbiste filmiki ale ta muzyka na początku???(chciałeś nas pogrzebać za życia?????????????)hehehe![]()
WybaczDD hehehe filmik w całości juz łąduje na serwer bedzie do pobrania ale waga= ponad 900MB :? dla chętnych moge zrezygnowac z jakości i zamiescic jakąs nędze , ale niewarto bo to 900MB jest itak okrojone z 5GB i tez co do jakości pozostawia wiele do zyczenia.Jak narazie na stanie mam 100MB wersję do internetu, 900MB okrojoną, 5GB po renderze i projekt(jak by ktoś chciał wersja ponad 5GB jest mozliwa do uzyskania
).To co na stronie jest pocięte bo tylko po 10 min na youtubie mozna zamieszczać.Jak przejrzałem te co sa juz na stronie to widziałem kilka wyrwanych drobnych kawałków ( niewiem dgzie się podziały)pewnie youtub ukradł. ale całośc bedzie miała wszystko.Pozatym to prawie niewidoczne szczegóły.
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo