właśnie nie wiem czy jest sens, wrzuciłem też pytanie na forum regionalne i tam kolega Marcin_M napisał:
"Witam kolegę!
Tak się składa, ze bylem i widzialem te sztuke. Auto jest z wierzchu w dobrym stanie, ale wszystkie elementy byly malowane. Z ogledzin wynika ze nie bylo uderzone w elementy konstrukcyjne. Wnetrze zniszczone, fotele bardzo brudne, fotel kierowcy przekoszony na strone podlokietnika (styl jazdy na gangstera chyba), podlokietnik mocno zniszczony. Pokrywa bezpiecznikow przykrecona na blachowkret.W bagazniku polamana oslona prawego slupka, brak listwy na gornej krawedzi, ogolnie jako ciezarowka sluzylo chyba to auto. Kierownica w trakcie jazdy lekko skrecona w lewo, cos puka w lewym kole. Zawias tylny wyglada na OK, auto stoi rowno.
Silnik odpala i chodzi rowno, skrzynia przelacza gladko, sprzeglo bierze nisko i nie szarpie. Klima, ogrzewanie itp dziala. Brak zapalonych kontrolek sugerujacych niesprawnosc, nie podlaczalem do kompa, wiec nie wiem nic wiecej na ten temat.
Ogolnie auto wyglada na sprawne technicznie, ale wnetrze zmeczone. No i sprzedajacy to typowi handlarze zgierscy - bajki potrafia wciskac, ale "caveat emptor". "