Witam!
Panowie i Panie co sądzicie o zastąpieniu pseudo chromowanego elementu w 156 FL kolorami włoskiej flagi?
Poniżej koncepcja![]()
Witam!
Panowie i Panie co sądzicie o zastąpieniu pseudo chromowanego elementu w 156 FL kolorami włoskiej flagi?
Poniżej koncepcja![]()
Wpadłem na takie coś ładny czas temu. Tyle że nie mogę znaleźć czasu na wykonanie. Całą konsolę obkleję folią czarny carbon- będzie ładnie kontrastować. Ta flaga musi być w wysokim połysku i bardzo estetycznie zrobiona.
Ostatnio edytowane przez mac!ek ; 12-03-2012 o 16:48
bardzo fajnie to wygląda![]()
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA
Nie jest trudno zrobić coś, co nie będzie estetyczneCała sztuka polega na tym właśnie
Cały tydzień mam teraz wolny więc się za to zabiorę.
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
Czy mi się wydaje, czy kolega ma czerwoną deske rozdzielczą?
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
Może orientujecie się czy można wyjąć samą tą liste czy razem z panelem klimatyzacji jest konieczne?![]()
Z tego co pamiętam to ten chrom jest przyklejony do części idącej wokół dźwigni zmiany biegów (tej czarnej).
zdejmujesz część z przyciskami za drążkiem- jest na zatrzaskach- rozpinasz mieszek, odpinasz przewody i zdejmujesz przez drążek
odkręcasz popielniczkę, odłączasz przewody
odkręcasz tę część z chromem- nie pamiętam ile śrub, tylko uważaj bo dwie są z przodu na łączeniu z deską- łatwo ułamać ;]
kolejny plan- zobacz fullsize w moim profilu.
Ostatnio edytowane przez mac!ek ; 12-03-2012 o 17:21
noo ciekawe rozwiązanie, ładny dodatek, byle nie przesadzić...
Podoba mi się!
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Mi się nie podoba.
kolejny pomysł chcesz mi podwędzić? ;]
a dach wyszedł kiepsko, bo matowo... ale kiedy w błyszczącej czerni będzie się odbijać niebo...![]()
Ostatnio edytowane przez mac!ek ; 12-03-2012 o 17:40