Ok widza ze pełnom gębom zaczynamy sezon grilowaniajo tyż byda na 100 % chyba ze mi szkoła wyskoczy ale wątpia w to
![]()
Ok widza ze pełnom gębom zaczynamy sezon grilowaniajo tyż byda na 100 % chyba ze mi szkoła wyskoczy ale wątpia w to
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Zawsze taki termin to jak mam szkołe :/
pierdziel szkołę chodz na spota![]()
taaa, w szkole Ci żadna "kiełbaski nie zrobi"![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
trza by sie z Robakiem skontaktowac, moze poradzi drzewo zorganizowac,
fajnie by było posiedziec przy fojerze trocha dłuzej niz 3godz,
pozdrawiam.
u mnie też zapasik drzewka jest, problem właśnie w tym, że oprócz kuloków jeszcze muszę rodzinkę, psa, jakieś stołki i inne duperele spakować.... w tym właśnie szczegół.
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Jo sie postarom być jak w sobota zdąrza przeciepnąć zawieszke bo se zaplanowalem dłubanie . Chyba ,że w niedzielo rano skoncza....hmmmmm Oby pogoda nie zawiodła...
Nazar nie bądź taki prędki, mowa tu o 1 kwietnia, to za prawie 3 tydniezdążysz zawieche zrobić (chyba).
Martinez no właśnie że jo w tamten weekend mam zaklepany kanał u kuzyna na warsztacie...I przed swiętami wziołech tydzien wolnego więć w niedzielo przyjada z browarem hejjjjjjjA tyś mi nie odpisoł czyś auto przyglebił bo na foto siedzi niżej mi się coś zdaje...
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 13-03-2012 o 17:50