OK.. formę przodu dzisiaj kończymy.. więc jest już komplet.. bez spoilera bagażnika.. za którego właśnie się zabieramy ponownie..![]()
OK.. formę przodu dzisiaj kończymy.. więc jest już komplet.. bez spoilera bagażnika.. za którego właśnie się zabieramy ponownie..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Jak będą jakies real fotki to wklej... Idzie wiosna, mam nadzieje , że niejeden zestawik sie sprzeda, ja odkładam pomału...
Intryguje mnie ten spoilerek "autodelta style"... Mam małą wgniotkę na krawędzi klapy i rozglądam się za jakims spoilerem delikatnym , żeby to zamaskować...bo te parapety zendera są fajne ale jak sie ma juz nakładki i ładne felgi...
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 07-03-2012 o 21:13
Dzięki.. Powoli kończymy formę spoilera Zender-look i jak go po weekendzie ściągniemy z klapy, to zrobi się ten w stylu Autodelty.. To delikatny i subtelny spoilerek, dodający limuzynie fajnego pazura myślę..
Witam, własnie odebralem dokładke zderzaka przedniego Zender look prawdopodobnie o nr serii 000001
ogólna ocena 5+ wygląda swietnie pelna profeska mam nadzieje ze bedzie idealnie pasowala do zderzaka bo tego niestety sprawdzic nie moge, tak wiec z całą powagą mogę polecic wszstkim fanom Zendera na 166
PS Mariuszu dobra robota, ciesze sie ze mogłem odrobine pomóc... a i dzieki. Mariusz![]()
Ostatnio edytowane przez maziarek1 ; 14-03-2012 o 11:44
Zapodaj foty jak ona wygląda![]()
dodałem