powiem wam że mnie kopało cały czas odkąd jest ciepłozafundowałem jej zimną kąpiel karcherem i woskowanie i przestało
ale zobaczymy może alfa ma taki objaw że jak jest brudna to w ten sposób domaga sie mycia :mrgreen:
powiem wam że mnie kopało cały czas odkąd jest ciepłozafundowałem jej zimną kąpiel karcherem i woskowanie i przestało
ale zobaczymy może alfa ma taki objaw że jak jest brudna to w ten sposób domaga sie mycia :mrgreen:
Beema mnie nie kopie, to trzeba jej przyznac. :mrgreen: Pamiętam za to, jak 75 potrafiła skopac. I to wcale nie przy wsiadaniu, wystarczyło otwieranie drzwi, żeby oberwac.Czasami pasażerowie też dostawali po łapach.
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Alfa jak kobieta...czasamai musi pokazac pazurki :mrgreen:
Może koledzy dywaniki zakurzone mają albo...za mocno drzwiami trzasną i się Alfa wkurza...to i kopnie czasami![]()
Widać tak to już jest...trzeba poprostu to zaakceptować i tyle 8)
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
jak kopie to niestety alfe trza umyć![]()
To akurat moja ma na bieżąco :!:Napisał Alfista
Nie kopie, nie kopie. Tylko twoja alfa cie smyraNapisał slow
![]()
155 V6 była
155 TS była
156 V6 była
156 GTA była
155 TS była
x3 japonce były
156 V6 była
x1 japoniec jest. Zycie.
to ze AR kopie to jest zabezpieczenie przed tym zeby nie jezdzili nią ludzie w ortalionowych dresikach![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
a mnie nie kopiepewnie za dużo szpachli ma żeby kopać
![]()
![]()
![]()
nie wiem może przestaniemoja kopała za każdym razem przez tydzien cały aż przestała
Jak jezdziłem poprzednim autem to mnie kopało ale nie zawsze
Alfa jeszcze nie moze dlatego ze mam skorę![]()
![]()
![]()
pozdrawiam <hello>