fajny spociktaka frekwencja powinna byc zawsze. pozdrawiam wszystkich.
PS. wystrzelać złodziei co kradną radia![]()
fajny spociktaka frekwencja powinna byc zawsze. pozdrawiam wszystkich.
PS. wystrzelać złodziei co kradną radia![]()
Ja jestem zdania że za kradzież powinno się upie.. PRZEPRASZAM! (bo dostanę bana jeszcze... ) ucinać paluszki delikwentowi ;] A gdy będzie dalej kraść to iść dalej i ucinać już całą rączkę (dłoń) i tak dalej, aż po sam bark![]()
Masakra.. ;/
Dziękuje wszystkim za spota, miło było wszystkich poznać to był mój debiut spotowy. P4 dzięki za testy na lince podobno jest do 2 ton a ty ją zerwałeś masz parę najpierw wahacze potem linka
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja rowniez dziekuje za spot troche sie dowiedzialem a i udalo mi sie jako debiutantowi juz cos zepsuc w swojej furcedzis to naprawie i troche umyje
czekam na nastepny spocik
---------- Post added at 06:40 ---------- Previous post was at 06:34 ----------
Aha może ktoś podrzucić jakiś adres gdzie mógłbym sobie podjechać i zhamowac autko ?? trochę mnie to wczoraj zainteresowało i teraz chciałbym sobie sprawdzić ile tak na prawdę mam kucyków![]()
Ciao! Jak by ktoś się jeszcze pytał to było 22 Belle (w tym jedna do naprawy na miejscu ) + auta zastępcze co marzy im się ... AR![]()
Vka dzisiaj już będzie jeździć e miarę normalnie, do wymiany idą 4 wahacze.
Sprawdze też czy coś innego się zjebalo
Wpadajcie częściej co tydzień nowe atrakcje ;>