Nie rozumiem jak można włoski styl pomieszac z german style. jakaś tragedia. To jak do Hondy czy subaru w stylu jdm zrobić german style. Nie trzyma się kupy.. cyrk na kółkach... Oklejcie sobie jeszcze szyby folią lustrzaną i będzie komplet
Nie rozumiem jak można włoski styl pomieszac z german style. jakaś tragedia. To jak do Hondy czy subaru w stylu jdm zrobić german style. Nie trzyma się kupy.. cyrk na kółkach... Oklejcie sobie jeszcze szyby folią lustrzaną i będzie komplet
Ja nie rozumiem jak german style, można pomylić z Japan Style.
Powiem ci że nieźle ci to wyszło od strony technicznej i to mi się bardzo podoba, ale tak jak wszyscy mówią nie to auto. Za mało rasowe jest. One jest po prostu wytworne.
Edit@ Oklej całą i czerwone felgi wrzuć, to będzie nietuzinkowe auto![]()
Ostatnio edytowane przez Rewil ; 16-03-2012 o 13:13
Ja jestem trochę w tym temacie spatrzony. Jak bym to auto zobaczył na mieście to bym pomyślał że masz kumpli golfiarzy i chcieli Ci zrobić dobry kawał - i moim zdaniem w takim wypadku byłby bardzo dobry ale jak sam na to wpadłeś i zrobiłeś to .... nie podoba mi się.
Okleiłes same lusterka które już jak są czarne to sie rzucjaą w oczy i najlepiej jak sa w kolorze auta a ty w tym momencie założyłes "pulsujące halogany" i nic innego nie bedzie widac na Twoim aucie jak te z d... wyciągnięte lusterka które do niczego nie pasują.
Udzieliłeś sie na forum więc sa słowa krytyki jak i sa tacy co sie im podoba.
Jedno jest najważniejsze - ważne że Tobie sie podoba bo to Twoje auto i Ciebie powinno cieszyć.
Panowie spokojnie, naklejek już nie ma![]()
Dzisiaj będę chciał na jednym z lusterek nakleić włoską flagę - zobaczymy jak to wyjdzie![]()
Chwała Ci za to! Flaga może ładnie sie udać , bo w 156 są fajne małe lustereczka
hmmmm...
jakby to było na czarnym tle,
jakby napisy były związane z italią,
to być może... sam nie wiem
#edit:
nie, jednak nie ;]
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Na razie próba z naklejaniem włoskiej flagi zakończona niepowodzeniemFolia którą posiadam jest mało elastyczna...
Zastanawiam się czy jest teraz jakikolwiek sens obklejania jej, skoro w maju będzie na sprzedaż![]()
Sens jest zawsze jeśli Ci się chce. Oklejasz 3 kawałkami folii w różnych kolorach czy jednym w 3 kolorach?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]