To są standardowe wahacze TRW JTC 919 i 920.
To są standardowe wahacze TRW JTC 919 i 920.
Zgadza się - bo na takowych mi zależałoTylko że większość dostawców liczy sobie za nie znacząco więcej stąd moje pozytywne zaskoczenie, że w cenie minimalnie wyższej niż Vema jest oryginał TRW ( a nie jakiś pseudo TRW )
My sprzedajemy po 209 PLN
http://www.autosklep24.pl/pl/p/Wahac...rawy-TRW/11226
Fajnie, ze jesteś zadowolony.
Ostatnio edytowane przez DamianS ; 16-03-2012 o 11:34
Damian a może on dostał te co do was miały iść he he, jakiś przekręt tak namieszał,że sam się pogubił i teraz nie wie co komu dostarcza. A tak na poważnie to ostatnie tematy o wahaczach powinny zostać podwieszone i opisane tłustym drukiem ponieważ b.dobrze naświetlaja cechy podróbek na naszym wspaniałym wolnym rynku.
Co bardziej obeznani wiedzą o co biega, ale ci mniej mogą znów stać się "szczęśliwymi" posiadaczami QPY w cenie ricambi...
Spokojnie dotarły te co chciałem - autosklep24.pl przy wycenie nie dał niestety dobrej ceny ( a zamówienie było na około 3000zł ) więc zakup u konkurencji ( prawo wolnego rynku )
![]()
Staramy się trzymać rozsądny poziom cen więc nie sądzę by różnica była porażająca.
Pytanie czy sprzedawca u którego dokonałeś zakupu funduje ramki pod tablice Alfaholików, nagrody w konkursie fotograficznym, sponsoruje zlot ogólnopolski?
Czy ze sprzedawcą masz stały kontakt przez forum, możesz z nim wypić pyfko na zlocie, poprosić opraktyczną poradę lub powiedzieć prosto w oczy jeśli coś jestnie tak?
Prawo wolnego rynku jest święte ale czasami to nie wszystko
Decyduje zawsze klient/klubowicz.
Ostatnio edytowane przez DamianS ; 16-03-2012 o 21:26
ja kupowałem u Damiana w sklepie całe przednie zawieszenie Fast'a i zaoszczędziłem (przez zniżkę ) coś bodajże około 60zł