Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Temat: Alfa - myśliwy:)

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał Aster156 Zobacz post
    Proponuję, abyś zastanowił się nad tym co piszesz...
    Daj wajche na luz kolego bo nie wiem o co Ci chodzi?

---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:22 ----------

Cytat Napisał Damian156JTD Zobacz post
    to był chyba sarkazm ze strony majstra
    Prawie ale widac nie wszyscy to poważni wąsacze. Pozdro

---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:23 ----------

Cytat Napisał Cubus00 Zobacz post
    takie tematy , w ogole nie powinny sie pojawiac, juz sa i to nie wiele madrzejsze i takie dziecinne ale nie mnie je dopuszczac do"ruchu" jeszcze chwila i przeczytamy temat " jak niewiele brakowalo na przejsciu " albo " ilu udalo mi sie przestraszyc " porażka
    Nie biez tego tak poważnie

Użytkownik Romeo Avatar Arthrm
    Mieszka w
    Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,

Domyślnie

raz wpadla na mnie grupa jaskółek na autostradzie w drodze z Droghedy na Dublin.... 160 km/h...rozmazaly sie ladnie... na szczescie szyby cale moja Pani tylko piszczala a ja usilowalem wycieraczkami zebrac krew i pióra
    IRLANDIA

____________Jest:_______________________Były:____ _______________________________

______Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo______ Alfa Romeo 156 1.6 Lusso________Alfa Romeo 147 1.6 Lusso
    __________________ _____

ViP Maniak resoraków Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5V6 i 147 1.6 Ts

Domyślnie

ja zwinąłem psa pod koła przy 90km/h efekt rozwalony zderzak,rozwalony halogen,poszukiwania wlasciciela psa,rozpacz włascicielki psa i wyzywanie mnie od morderców,wezwanie policji,mandat dla włascicielki i 1300 zł dla mnie z ubezpieczenia rolniczego od przesympatycznej włascicielki
    o co k'mon???

Użytkownik Alfa i Omega Avatar PHOENIX
    Mieszka w
    Podolsze, Poland
    Auto
    BRERA 2,4 JTDm 2008 ; 156 Sportwagon 1,9 JTD 2004r. + 147 1,6 TS 2001 r była

Domyślnie

u Mnie na zderzaku wylądowała Sarenka . popękał lakier na zderzaku i delikatnie pęknął sam zderzak ale zaraz za grilem jest to nie widoczne . jak uzbieram troszkę kasy to zrobie ten zderzak .

Użytkownik Romeo Avatar Arthrm
    Mieszka w
    Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,

Domyślnie

Brzesko i wszystko jasne
    IRLANDIA

____________Jest:_______________________Były:____ _______________________________

______Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo______ Alfa Romeo 156 1.6 Lusso________Alfa Romeo 147 1.6 Lusso
    __________________ _____

ViP Maniak resoraków Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5V6 i 147 1.6 Ts

Domyślnie

Cytat Napisał Arthrm Zobacz post
    Brzesko i wszystko jasne
    a jak a co bywasz u nas?
    o co k'mon???

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar pawellike
    Mieszka w
    Sobolew
    Auto
    Alfa 166 2,4 JTD

Domyślnie

Ja nie wiem co te Renowki mają w sobie że przyciągaja zwierzynę ...
    Miałem kiedyś Megane - zając i dwa razy ten sam pies Efekt? zderzak kleiłem chyba ze 6 razy bo ciagle pękał.
    Potem miałem Safrane - Sarna w drodze nad polskie morze, efekt? Sarna ozyła i uciekła a u mnie tylko plastik od lusterka odpadł a uderzyła głową przy 120 w słupek prawy

166 na szczęście miałem tylko spotkanie wzrokowe z przebiegającym stadem saren przez drogę

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Najważniejsze, ze wszystkie zwierzęta przedstawione w tej sytuacji zbiegły z miejsca wypadku

Użytkownik Romeo Avatar Aster156
    Auto
    Ford Ka MKII, Citroen C3 II

Domyślnie

Cytat Napisał pawellike Zobacz post
    Najważniejsze, ze wszystkie zwierzęta przedstawione w tej sytuacji zbiegły z miejsca wypadku
    I właśnie wypowiedź kolegi pawellike bardzo mi się podoba. W swoim dosyć długim życiu zdarzeń ze zwierzętami miałem dosyć wiele i wiem jak może boleć posiadacza auta szkoda wyrządzona przez zwierzęta. Ale nie zapominajmy, że zwierzęta są żywe i żyją na tym naszym globie wspólnie z homo sapiens, i który to homo sapiens ostatecznie zbudował autostrady i drogi na terenach naturalnych w których żyją zwierzęta. Co do zwierząt domowych, to choć bardzo mi szkoda zwierzątek, ale zdecydowanie koszty napraw powinni ponosić ich właściciele. Człowieczeństwo poznaje się po stosunku do zwierząt.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Sasza
    Mieszka w
    Pł‚ock, Poland, Poland
    Auto
    AR Giulia 2.0 Veloce Q2 Ti

Domyślnie

Coż, nie chodzi w tym temacie o to by chwalić się kto co zbił po drodze, to wypadek losowy, raczej ciężki do przewidzenia, na pewno o wiele bardziej cięższy niż przejścia dla pieszych. Poprostu powspominać i pokazać innym, że każdemu może się coś takiego przydarzyć. Niektóre wypowiedzi tutaj mowią co robić w takim przypadku, niekoniecznie musimy sobie w brode pluć i h.. i k... rzucać na cały swiat bo zwierzak wpadł pod samochód, na pewno szkoda żyjątka ale wypadki chodzą po ludziach i zwierzakach również jak widać
    <-- Mi amore, meravigliosa belladona

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Cytat Napisał Aster156 Zobacz post
    Człowieczeństwo poznaje się po stosunku do zwierząt.
    Ponoć Hitler bardzo lubił zwierzątka

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia