to nic później nie dopłacasz niestety taki zonk dla nie korzystających z noclegu.
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
zaliczką jest dla tych co zostają również na nocleg ale skoro ty nie będziesz nocować to niestety musisz wpłacić całość za integrację.
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
misiu7911 zrozum ze nikt niebedzie dokladal ze swojej kasy za osoby ktore niewplaca calosci. nocleg zalatwilismy ale mozna go oplacic w ostatniej chwili ( jak bedzie wolny pokoj) my rezerwujemy czesc osrodka i nikt niebedzie wykladal w ciemno i tracil kase .
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
ok,rozumiem,tylko nierozumiem dlaczego nazywacie to zaliczka skoro jest to 100%naleznosci
Mnie niestety musicie skreślić. Jestem wściekły ale nie dam rady być. Wybaczcie...
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
niestety, ale ja czyli maciekm88 odpada. możecie mnie wykreślić z listy. niestety nie będę mógł się pojawić
Dlatego ze z noclegu można zrezygnowac a jedzenie ,ośrodek itp trzeba opłacić i niestety nikt z nas nie bedzie ryzykował własnej kasy jeżeli naprzykład komuś coś wypadnie tymbardziej że kwota którą ustaliliśmy jest kwotą potrzebną do zorganizowania tej imprezy MY NIE MAMY Z TEGO TYTUŁU ŻADNYCH KORZYŚCI i stwierdziliśmy że ryzykować własnymi środkami nie bedziemy!!!!! W twoim przypadku jest to kwota 100% dlatego nie bedziesz ponosił żadych innych kosztów.Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez _tomek_ ; 21-03-2012 o 17:55