Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: Tapicerka skórzana...

reit
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał kamikaze1988 Zobacz post
    A jak z regulacja fotela z anglika?? jest coś odwrotnie?? Czy poprostu dać ten z z prawej z anglika na lewą do europejskiego???
    kami sluchaj

Po 1 z anglika bedziesz mial regulacje ledzwi u pasazera a nie u kierowcy, chyba ze od wewnetrznej strony ale mozesz miec problem z tunelem srodkowym bo tam jest ciasno.

Po 2 jezeli masz welur to na 100% sa inne wykonczenia pasów przy fotelu (ta zaslepka plastikowa na 1 srubke - krzyzak srubokret).

Po 3 ale tego nie jestem pewien to polaczenie kostki pasazera wersja europejska informuje na zegarach o poduszce jak masz wyłączona przy schowku.

Wiadomosc do tomek_murawski piszesz duzo postow ale bez sensu, u mnie na pytanie immo off tez spamowales. Prawda jest taka ze trzeba cos wiedziec a pozniej pisac, co do samego faktu mam immo off, bez pomocy fachowca i to ze jestem embrion nie znaczy ze malo wiem.

Pamietaj jedno madry slucha, glupi mowi.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez reit ; 22-12-2010 o 09:25

Użytkownik Pirat drogowy Avatar prodigyboy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    była 156 2.4 JTD z przesiadką na X5 , obecnie 156 1.9 SW

Domyślnie

Cytat Napisał reit Zobacz post
    kami sluchaj

Po 1 z anglika bedziesz mial regulacje ledzwi u pasazera a nie u kierowcy, chyba ze od wewnetrznej strony ale mozesz miec problem z tunelem srodkowym bo tam jest ciasno.
    Nie chodzi o przełożenie całych foteli . Przekłada się poszycie na fotel kierowcy i dzięki temu regulacja zostaje tak jak jest a dodatkowo fotel pasażera zyskuje dodatkową regulację gdyż wkładasz ten cały oryginalny z anglika z regulacją .
    Ja to tak zrozumiałem

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

reit, a co Ty z CBŚ jesteś, że tak bardzo interesujesz się moją osobą? Ja nie wnikam w Twoje posty więc Ty w moje nie wnikaj, tymbardziej jeśli są słuszne (choćby nawet tylko niektóre)! Pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 20:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:30 ----------

No i najważniejsze-nie siej niezdrowej atmosfery, bo w końcu należymy do tego samego klubu!!!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Łysy0800
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002r.

Domyślnie

Uważam, że po to jest forum, aby ludzie mogli pisać w danym temacie to, co uważają za słuszne, nawet jeśli inni z tą słusznością się nie zgadzają

I nie krzyczcie na mnie za OT

komarosss
    Gość

Domyślnie

Witam, Panowie mam pytanie, pewnie banalne dla Was, lecz dla mnie to ważna sprawa, gdyż zależy mi na czasie, mianowicie mam do kupienia skórzaną tapicerkę z modelu po faceliftingu i mam pytanie, czy bez problemowo tj plug & play podejdzie ona do modelu przed liftem, który posiadam? Pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar paczek.gsm
    Mieszka w
    Suwalki
    Auto
    156 SW 1.9 JTD

Domyślnie

Tak tapicerka pasuje od przed FL do po FL