Ja zobaczę, ale chyba będę![]()
Ja zobaczę, ale chyba będę![]()
jak to w końcu ktoś ogarnie też sie pojawiem i napewno Alfą także bocian niebedzie chciał mnie wyżucic![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Hans- bierz się za organizację- pomogę jak wrócę z Radomia. Zapytasz pewnie kiedy jadę do Radomia? Nie wybieram się na razie
A na serio to przecież krótka piłka- grill, stołki, stolik, trochę drewna i robimy. Ja mam kombika to wrzucę jakieś stołki i drewno- Marcin.sc sie zaoferował z drewnem- tylko podjechać i zabrać. Omen od george'a też coś przytarga.
drewno mam tyle, że no problem więc fojera będzie![]()
resztę organizujcie![]()
Ja pryzwioza siebie i kilka krzesełek (ale bez oparcia kurde)![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
prawdopodobnie ten weekend (31-01) będę balował u kolasiów w opolu... więc my raczej odpadamy, chyba żeby nas nie chcieli![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
no to jest dobbrze momy stolik i drewno od Marychy i Omena fojera będzie ojj ale nie będzie kto miał kiełbasek robićbuu *;/ ale jakoś ogarniemy ktos ma takie kijki do smarzenia kiełbas ?? ewentualmnie mógłby wziąść no i co nic tylko prowiant przywozić i na Kopiec \o/ !!
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Jeśli czas pozwoli to mogę odebrać pożyczone kijki od Marcina jakoś przed weekendem.