Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Temat: Raport Turbo

pikero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Cytat Napisał Szef
    Ja tam rowniez nic strasznego w tym reporazu nie widze a z waszymi wypowiedziami zgadzam sie w 100 %
    Chyba nie do końca rozumiecie o co w tym wszystkim chodzi :roll:
    W całym tym pożal się Boże materiale nie padło ani jedno słowo, o imprezie która spowodowała że spotkali się ci wszyscy ludzie,
    TVN Turbo zosytał zaproszony na XV Zlot Alfistów przez FAP i żeby było śmieszniej opłacono tym dupką nocleg w hotelu.
    Nikt nie ma pretęsji do nich o to, że powielają schematy dotyczące Alfy.
    Grupa ludzi przez wiele miesięcy organizował ten Zlot, załatwiała sponsorów organizowała noclegi i wiele innych pozwoleń, a banda ignorantów zrobiła do tego taki komentaż jakby takie spotkania odbywały się co sobotę w każdym większym mieście ;//
    Chyba nie taka jest rola mediów zaproszonych na tego typu imprezy
    i tu się mylisz pisząc że nie rozumiem (y) o co w tym chodzi... moi przyjaciele ze szczecinka organizują co jakiś czas wspaniała impreze pod nazwą destruction derby, mają u siebie do pokazania naprawdę sporo fajne fury, drift, ... jest to małe miasteczko a jednak przy ogromnym wysiłku i współpracy potrafili zorganizować taką imprezę na którą przybyło około 1 tyś osób !!!!! pełne zabezpieczenie w postaci karetki itd... profesjonalizm na najwyższym poziomie... zaprosili opt żeby zrobić program o pasjonatach motoryzacyjnych same pozytywy a podstawowy to taki że młodzi ludzie nie mający zajęcia mogą czerpać przykład i bawić się w motoryzację próbowac swoich sił w amatorskich wyścigach wydawać pieniądze na auto zamiast na drugi, grzebać w smarach zamiast stać pod bramą.... i co????? efekt taki że dostali hotel byli na impreskach tede nawet na wolno podkręcił ... iiiiiiiii zrobili program o tym jaki to tede jest super bo dał się przwrócić kolesiowi z tvn turbo w poldku, wogule program ukazywał tylko gwaiazdorstwo pana tede .... i jakieś tam marne urywki z tej wspaniałej imprezy ....

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał pikero
    zrobili program o tym jaki to tede jest super bo dał się przwrócić kolesiowi z tvn turbo w poldku, wogule program ukazywał tylko gwaiazdorstwo pana tede .... i jakieś tam marne urywki z tej wspaniałej imprezy ....
    No właśnie, o to chodzi
    Jak już wcześniej napisałem:
    Chyba nie taka jest rola mediów zaproszonych na tego typu imprezy

Użytkownik Pasjonat Avatar Pablo.
    Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto
    Kilka włoskich szrotów ;)

Domyślnie

Zaaajefajny reportaż. Boki k...a można zrywac. A najfajniejsi to fani marki z Clubu IC@ARa.
    www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie

> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y

Użytkownik Romeo Avatar as
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Auto
    AR 145 / 1994 1,4 BOXER

Domyślnie

Cytat Napisał Pablo.
    Zaaajefajny reportaż. Boki k...a można zrywac.
    Zgadzam się w zupełności a jeśli chodzi o TVN to... nie będę komentował tego co myślę o tej stacji i... :|
    Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.

gardlo
    Gość

Domyślnie

Panowie,

Po co te nerwy, redaktorzy z TVN turbo poruszający się na codzień służbowymi oktawiami powtórzyli obiegowe opinie o Alfach. Mnie to tylko śmieszy, bowiem wiem że dzięki takim stereotypom mogę pozwolić sobie na kupno fajnego, niepowtarzalnego auta po benalnie niskich cenach. Wyluzujcie więc i zbierajcie kasę na zawodną, psującą się, sypiącą i rdzewiejącą na potęgę (+ gubiącą tłoki) Brerę :mrgreen: .