Ostatnio edytowane przez ro_ot ; 22-03-2012 o 21:10
a google do Ciebie nie dociera? poszukać dilera alfy i zadzwonić się nie da samemu?
aha wiem jeszcze gdzie je dostaniesz.
Jest taki serwis internetowy bardzo popularny w Polsce gdzie ludzie sprzedają róóóóóżne rzeczy.Dla ułatwienia dodam,że jego nazwa zaczyna się na A........
Ostatnio edytowane przez Pangien ; 22-03-2012 o 22:49
Nie będzie pasować.
Nie wiem jaki kierunek kończyłeś żeby mi napisać, że mam szukać interesujących mnie informacji na Google, a jeśli odpisujesz tutaj tylko po to żeby z Dwusówowca awansować... to możemy sobie powymieniać bezużyteczne zdania które nie zawierają żadnej treści i odpowiedzi.
Polecam się i dzięki za wnikliwe potraktowanie tematu.
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
Dzieki heh... kupiłem autko z Włoch i tamtejsze błękitne służby musiały wymontować popielniczkę celem montażu "SiBi" być może... i teraz szukam elementu, bo brakuje mi wejscia do zapalniczki w środku auta...
A do wyszukiwania części lepiej korzystać z EPER ON-LINE niż z google. Z tego drugiego ewentualnie możesz skorzystać aby znaleźć to pierwsze![]()
a jeśli odpisujesz tutaj tylko po to żeby z Dwusówowca awansować... to możemy sobie powymieniać bezużyteczne zdania które nie zawierają żadnej treści i odpowiedzi.
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
fajne myślenie![]()
na głupie pytanie masz głupią odpowiedz, gdzie kupić popielniczkę do alfy.......eeeeeeeeee kurde zagadka.......
google po to żeby wpisać "salon alfa" , ew "diler alfa" + 1 telefon i masz nr części, sam tak zrobiłem z pare razy, czasami nawet opłaca się coś od nich kupić....pierdółki ciężko znajdywalne na allegro ale zawsze można spytać o cenę