pozdrowienia dla 156 SMI 4........ około 14 :30 pod auchan mikołów
pozdrowienia dla 156 SMI 4........ około 14 :30 pod auchan mikołów
W tym tygodniu zauważyłem ciekawą rzecz, na ok 15 spotkanych Alf, tylko 3 prowadzone były przez facetów, reszta miała za kierownicą panie, które serdecznie pozdrawiam!
Pozdro dla Alf którym dziś machałem 147 razy 3 i jedna 156 czerwona na ST odmachane![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
ja także pracuje w green parkujaka firma??
![]()
eSKYa więc to twoja alfa stoi codziennie w lesie i ją mijam
heh teraz parkuje przed biurem na tym placu takim budowy heheh
wczoraj akurat cos tam robili i nie mogliśmy tam zaparkować
a ty jaka firma
Pozdrowienia dla kolegi z Jaworzna, czerwona 147 FL na ramkach mijana dziś na Martyniaków. Pozdrowienia też (o ile jest na forum bo bez ramek) dla właściciela czarnej 147 GT zaparkowanej ok 13.00 pod przychodnią w Katowicach na Powstańców - piękne autko.
A ja dziś o godzinie 17 minąłem 2 alfy na ramkach klubowych, a mianowicie pozdro dla ciemnej 159 na rej. KGR mijanej na skrzyżowaniu koło Statoil w Gorlicach, Ty skręcałeś w kierunku Dukli , i druga piękna czarna 146 również na KGR wyjeżdzała w tym samym momencie z centrum w stronę Nowego Sącza. Jechałem za Tobą aż do końca Gorlic, później mi uciekłeśMigałem Ci światełkami pare razy ale pewnie nie wiedziałeś o co chodzi bo jechałem białym Jumperem
![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
A ja pozdrawiam kolegę Venomek. Mijałem Cię dzisiaj pod wiaduktem w Mysłowicach. Jechałem czarną 166 FL.
pozdro dla Poulsen-a jechałem dziś wieczorem za tobą przez osiedle aż pod wieżowce![]()
pozdrowienia dla ciemnej(czarnej?)156 bez ramek o godz 21 ST.... pod auchan mikołów