Naprawde nie do wiary ze tak na bezczelnego w dosc ruchliwym miejscu.
Bo jeszcze zeby to byl srodek nocy i ciemna uliczka
Na nastepny zlot wezcie linke do holowania , jak uja złapiemy to powleczemy za autem
Naprawde nie do wiary ze tak na bezczelnego w dosc ruchliwym miejscu.
Bo jeszcze zeby to byl srodek nocy i ciemna uliczka
Na nastepny zlot wezcie linke do holowania , jak uja złapiemy to powleczemy za autem
Kurde, to może Stanleyyy, szczęście, że tak się to skończyło... Też muszę sprawdzić swoje... Może jednak wrócić na stare miejsce...
Jak sie robi cieplo i ladna pogoda to szkoda siedziec w piwnicy.
Trzeba teraz bedzie uwazac
...to ten tajemniczy lanos, o którym ktoś wspominał... kurcze, to zostawiam jeszcze swoją belle na zimowych "obważankach" :p
Lanos to był podobno tajniacki, Ci goście od 156 podejrzani niby ustawili się ale nic nie zagadali ....
Subarowcy na swoim forum dziwili się, że Alfa ma swoje spoty![]()
Ciasteczku kochany opon jeszcze nie wymieniłem na letni a cały tydzień auto stało w podziemnym garażu, gdzie są kameri i ochrona. Więc to wykluczone, że w garażu by się to stało. Jak wracałem z Marcinem do domu to wszystko było okey nic nie słyszałem ale w sumie muza na full i jazda. Następnego dnia jak wybierałem sie do domu. Jade do domu i coś mi stuka gdy dodaje gazu i odpuszczam. Ale na początku było cicho i coraz głośniej i mocniej stukać zaczeło. Cholerka myśle po tej wczorajszej jeździe coś się zjebb.... na początku myślale, że przegób albo dwumasa. Powoli dojechałem do siębie zostawiłem od razu u kumpla auto do naprawy. Cholera będzie wydatek. Ale kumpel rano dzwoni, że 3 felgi były odkręcone a jedna nie. 2 było poluzowane a 3 była DOSŁOWNIE palcami wykręcić. Więc to zdanie kieruje do cwaniaków z Galeri niech kurwa któryś podejdzie do Boryny i coś spróbuje zrobić aby mi zaszkodzić bo takie coś moglo by doprowadzić do tragedi nie daj Boże na zakręcie by odpadło koło to po samochodzie i po mnie. FREJERY Z GALERI ZAJ..... WAS. Przepraszam za takie wulgaryzmy ale cierpliwość mi się skończyła. ( są ślady podnośnika )