Witam wszystkich, jestem mocno zainteresowany zakupem alfy 147 z silnikiem 1,6 ts w lpg. Możecie mi coś powiedzieć na temat autka? Czemu mam się przyjrzeć oglądając potencjalne auto i na co zwrócić szczególną uwagę. Z góry dzięki za opinie.
Witam wszystkich, jestem mocno zainteresowany zakupem alfy 147 z silnikiem 1,6 ts w lpg. Możecie mi coś powiedzieć na temat autka? Czemu mam się przyjrzeć oglądając potencjalne auto i na co zwrócić szczególną uwagę. Z góry dzięki za opinie.
Takich tematów były już dziesiątki, poszukaj w historii a zapewne dowiesz się wszystkiego co pragniesz albo i więcej.
Jak masz ochotę to po prostu kup.
Gdybym przed kupnem tutaj popytał i poczytał to pewnie bym nie kupił.
A tak kupiłem jeździ moja żona a cieszymy się oboje.
Moja Bella
Gdzieś czytałem, że alfy się psują
... na szczęście już po zakupie Alfa ...
@ Mój ALF
Oj i to jak strasznie się psują, po przejechaniu swoją 30 tyś. normalnie musiałem wymieniać olej i filtry i koła na zimowe zmieniać, same koszty
, chyba się na szmelcwagena przerzucę
A tak serio u mnie za na pewno jest klapa, niby to nie ciężarówka ale czasem się przydaje, w sedanie już się tego nie da zrobić, ( mam na myśli oczywiście 156 ).
wróć szczególną uwagę na stan techniczny autabędzie Ci bardzo ciężko znaleźć dobrą 147 i jeszcze żeby od razu z lpg była. Ale szukaj. Nie patrzył bo najtańszych egzemplarzach i tyle.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Najważniejsze, by zawiecha była w dobrym stanie bo komplet przód+tył może nieźle dać po kieszeni![]()
@ Mój ALF
Gaz to zuo![]()
Zawzięte podejście, że coś się nie nadaje bo ch*j i już - to jest złotyczy się to również mówienia, że gaz jest be
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl