Wszystko będzie można zrobić. Miganie, przygasanie, full wypas
Tego linka nie znalazłeś przypadkiem na pierwszej stronie tego tematu?To nasza inspiracja.
Teraz tylko krok do użycia LEDów RGBSterowane częstotoliwościowo i można robić dowolne bajery.
Przygaszanie DRL obowiązkowo, ale radziłbym całą lampę jak jest to w audi.
co się dzieje ze stroną grupy? nie da sie wejść w żaden toppic :/ Czy ja tylko tak mam?
Jest mały problem z przygasaniem ringów. Małe jasności są bardzo skokowe. Pracuję nad tym. Możliwe, że będzie potrzebny dodatkowy chip za 10zł. Ale poczyniłem inne oszczędności, więc cena się nie zmieni
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 13:10 ----------
Problem częściowo rozwiązany. Test potwierdził, że chip rozwiąże problem. Zamawiam sztukę testową.
A jakas ...mydelniczkena ta cala avionike masz ? Co by to bylo szczelne i odizolowane od warunkow zewnetrznych.
Nie chcę siać zamętu w temacie, pod którego jestem wielkim wrażeniem.
Mnie czeka i tak wymiana reflektorów na nowe, dlatego póki co z dystansem podchodzę do montażu DRL u mnie w reflektorach głównych, ale coraz bardziej zastanawiam się nad ich montażem w reflektorach przeciwmgielnych tzw halogenach, a przy okazji doświetlanie zakrętów, jak myślicie, będzie OK?
Pozdrawiam.
- Rafał
Moje zdanie jest takie.Zamiast halogenow dzienne?Troche jednak szkoda halogenow.A to cale doswietlanie,cale zycie jezdze bez doswietlania i jakos nie odczuwam nawet potrzeby posiadania.
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:40 ----------
zas dodatkowo ringi w halogenach...troche bida![]()