To co Panowie zbieramy ekipę i lecimy się bawić?? Kto by się pisał?? Kuba dałbyś radę załatwić tą miejscówkę co byłeś teraz??
To co Panowie zbieramy ekipę i lecimy się bawić?? Kto by się pisał?? Kuba dałbyś radę załatwić tą miejscówkę co byłeś teraz??
Adam załatwić da się wszystko, ale ja od razu proponowałbym okolice Bełchatowa![]()
Tu gdzie byłem ostatnio to tylko i wyłącznie las... gęsty lasTakże, ciężko ucelować w cokolwiek
Żeby zorganizować się w Bełchatowie potrzebnych jest minimum 8 osób
![]()
Myślę że 8 osób to nie będzie problem jakby Piotrków z Radomskiem i Bełchatowem się zebrali. A też słyszałem że okolice Bełchatowa są fajniejsze. Tam jakieś magazyny chyba są??
DokładnieOpuszczone magazyny
![]()
Zdjecia - miasto duchów.
http://sparta.org.pl/index.php?optio...=109&Itemid=85
Może Warszawa by się pisała?Tyle, że trzeba się szybko organizować. Rozmawiałem dzisiaj z kumplem który pomoże nam to zorganizować. Z tego co wiem na dzień dzisiejszy z kwietniowych weekendów wolny jest 14 (sobota). Najlepiej byłoby zorganizować w tygodniu, ale wiem, ze to z kolei będzie kolidowało z pracą.
Mi ten termin pasuje. To zbieramy chętnych??
To może ja otworzę listę:
1. Someone83
2.
1. Someone83
2. Kuba_156 oczywiście
Co do dokładnego terminu postaram się dowiedzieć do piątkowego spotu14 Kwieceń jest 50/50
![]()
Panowie, mały błąd. Na dzień dzisiejszy jest wolny teren na 7 kwietnia - sobotaPo za tym, wszystkie niedziele wolne i dni robocze
![]()
7 to trochę lipnie bo to dzień przed świętami i pewnie nie każdemu by pasowało. To Kuba może jak wszystkie niedziele są wolne to zamiast 14 kwietnia pobawimy się 15 kwietnia. Co Wy na to??
Może być i niedziela. Szczegóły dogadamy na piątkowym spocie![]()