Porcja zdjęć ode mniejakby się jakieś powtórzyły to wybaczcie.
Porcja zdjęć ode mniejakby się jakieś powtórzyły to wybaczcie.
Mi coś filmy na fb nie wchodzą wrzuciłem chwile były i znikły.musze na FTP ogarnac to dam link
Opony beda na next spot więc się znów weźmiemy![]()
przynajmniej nauczyłem się nowego określenia![]()
Co po świętach powtórka Panowie?
A i ma ktoś link do 156 tych obramowań srebrnych na zegary i nawiew tylni?bo rozmawiałem z kimś ale nie widze go tu![]()
![]()
Alfista z CWA wita kolegówi pozdrawiam ;]
CWA?Wąbrzeźno znam jak własną kieszeń
pół dzieciństwa tam spędziłem u kuzyna. w sumie jakiś spocik nad jeziorkiem u Was też bym sobie zrobił, ale w Przydworzu, o
pomyśl o tym kolego i daj znać
Widzę Radek, że się spodobało?załapaliśmy wszyscy bakcyla
pewnie, że powtóreczka
ja tam zawsze chętny
ooo proszejeszcze nigdy nie bylem na zadnym spocie
ale czemu nie pogoda ladna i bedzie coraz ladniejsza to mozna sie spotkac i grilla odpalic jakiegos
a Przydwórz to fajne miejsce na spocik
moze zagadalbym do jacek166 tez jest Alfista z Wąbrzeźna moze by sie skusil
Tylko z gory mowie ze ten weekend odpada
bo mam zajety juz
hehehe ;]
no rok temu na południu w maju padał śnieg przecieżPanowie, ja proponuje po świętach jakoś albo nawet na początku maja, bo potem mam zapchane weekendy:/ i proponuje poruszyć temat z tym Przydworzem. jeżeli macie dziewczyny/żony/partnerki/kochanki
to możemy zrobić wspólne spotkanie, bo moja druga połówka tak jak kiedyś się broniła od zlotów, to teraz się nasłuchała i powiedziała, że "jak nie będzie jedyną dziewczyną na zlocie to chętnie pojedzie ze mną" i zobaczy czym my się tak jaramy
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:49 ----------
ps, a dostaliście moje wiadomości o tym zlocie w Błazejewku pod Poznaniem? bo nikt mi na PW nie odpisał