Witam kolegówznacie kogoś lub może któryś z was przyciemnił szyby w Alfie 147 3D?
rejon warszawa okolice
Witam kolegówznacie kogoś lub może któryś z was przyciemnił szyby w Alfie 147 3D?
rejon warszawa okolice
Okolice Nowego Dworu Mazowieckiego, koleś zajmuje się profesjonalnie przyciemnianiem szyb. jego numer tel. 503-338-761
http://www.przyciemnianie.com.pl/
Można zdecydowanie polecić.
Rolka takiej foli do przyciemniania szyb w sklepie motoryzacyjnym kosztuje około 25zł. Więc dlaczego nie pobawić się samemu?
Rolka ma chyba z 2 metry, więc wystarczy na kilka próbzawsze się można czegoś nauczyć
Jak będę miał więcej czasu to z penością wymontuje którąś szybę i sprawdzę czy potrafię folie założyć
Ja mam 5d więc szyby się wyciąga, jak masz 3d to będziesz musiał bawić się z uszczelką![]()
kolego nie jest to takie proste jak myślisz miałem wcześniej megane w coupe i robiłem to z kolega nie wyszło nam to zle ale z czasem zaczeło podchodzic juz powietrze i robic sie białe plamy miałem 3rolki i całe poszły co normalnie wystarczyło by nie całe 1.5. Dodam ze wszystkie szyby były wyciągnięte. W alfie 3d tylne nie sa wklejane przypadkiem? Teraz wole komuś oddać alfa musi sie prezentować![]()
Ostatnio edytowane przez alfa 147 ; 28-03-2012 o 19:08
Zgadzam się z kolegą. Nie rób tego sam. Wyjdą ci bąble nierówności niedokładnie odtłuścisz jakiś kawałek szyby, będzie się odklejać. Odradzam. Robiłem to kiedyś w golfie II efekt koszmarny a narobiłem się co nie miara. Odradzam szczerze.
Wolałbym dołożyć kase i mieć gwarancję i pewnośc że jest zaj*****![]()
Ogólnie jest już kilka tematów odnośnie przyciemniania na forum. Były tam też adresy ludzi robiących to w różnych rejonach. Osobom polecającym folię "Made in China" radzę sobie odpuścić takie porady. Jak ktoś chce sam spróbować folią profesjonalną to służę poradą bo sam też się tym zajmuję.
Ale to też trzeba mieć wprawę kolego. Chyba że ta profesjonalna jest jakaś naprawdę magiczna![]()