http://moto.onet.pl/1658260,1,fiat-z...ul.html?node=2
No tak, po Lancia = Chrysler dostaliśmy Fiat = Dodge, Alfa = ???
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Hehe, ciekawa strategiaZ Julki zrobić Darta, z Darta zrobić Lineę (coś jakby, bo wiem, że Linea oparta była na Grande Punto, ale byłoby śmieszniej, jakby też tego Darta nazwali Linea), z Linei zrobić Bravo (które będzie miało przód z Darta i tył z Julki), potem z tego zrobić Bravo kombi, które przeistoczy się w Julkę Sportwagon
A tą Giulię z Auto Bilda to już dawno widziałem i od czasu, jak zobaczyłem ten turecki projekt, to chyba przyłączę się do przeciwników "Muminkowej Julii", bo ten projekt Engina był boski. Powinni go brać i tłoczyć, skoro podwozie już mają![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
dakoolk, link z Auto Bilda jest z pierwszych postów więc musiałeś widzieć ;D, też nie przepadam za muminami ;D i to co mnie boli w Giulietta, że tył ma rewelacyjny, a przód już mnie tak nie zachwyca...
Ale właśnie ten projekt z autobilda według mnie ciut ucieka od tej tendencji i mi się to podoba, natomiast jeśli Giulia miałaby wyglądać tak jak na tym projekcie (http://motoholik.pl/pics/images/29-7...rendering2.jpg), to ja już chyba alfie podziękuję w przyszłości... ;P
Oba te projekty sa daleko od tego jak powinna wygladac nastepczyni 159.
Ta nowa Alfa wygląda jak Renault Laguna, a ten nowy Fiat ma w sobie coś z Volkswagena.
Swoją drogą to ostatnio mnie naszło skojarzenie jak patrzyłem na zdjęcia z prototypowej wersji alfiego SUVa, że to coś miało naciągniętą na siebie budę Julki, a w rzeczywistości jest budowane na platformie od SUVa spod znaku KIA.
Ogólnie to chyba kupiłbym Lagunę z tym bajeranckim patentem na skrętne tylnie koła, takie autko to dopiero musi połykać zakręty!
Same skrętne koła nie wystarczą - całe zawieszenie musi być na wysokim poziomie - a Laga nie jest autem sportowym i nie ma być twardą taczką do pokonywania zakrętów. Od tego Francuzi mają Megane RS itp.
Wrzucam tutaj, bo jest duże zainteresowanie wokół tego Pana:
http://www.autoblog.com/2012/03/26/w...tes/#continued
Wywiad z Sergio - w sumie o Alfie prawie nic nie ma (program jest o krajslerze), ale można posłuchać trochę, jak bardzo zajęty jest pan w sweterku i zobaczyć, jak jedzie 8C Spider (z całego parkingu pełnego Maserów i Ferrari wybiera właśnie Alfę).
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
fajny film i niezle success story mimo tego co sie o SM gada tu na forum
gada sie o nim slusznie na tym forum
to kmiot
owszem,. daje rade w biznesie ale nie rady Alfie.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Dlaczego prawie każdym postem prosisz się o banna? Masz jakiś większy problem ze sobą czy trollowanie to Twoje hobby?
Wracając do S. Marchionne - nie każdy Alfaholik uważa go za negatywną osobę. Nie będę go bronił, ale wypadało by poczekać z osądem Giulii, której wygląd Sergio kwestionował oficjalnie już przynajmniej raz, po pierwszych oficjalnych prezentacjach auta, zamiast już teraz na niego bluzgać.
L.