Efekty wyszedł fajny! Patrząc za okno nie widzę jeszcze takiej wiosny...![]()
P.S.
Piękna GTV!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Efekty wyszedł fajny! Patrząc za okno nie widzę jeszcze takiej wiosny...![]()
P.S.
Piękna GTV!
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
6 to dowcip. Kilka zdjęć wygląda niczym z ogłoszenia, drastycznie obniżając poziom rywalizacji. Głos na 19 za całokształt. Bardzo ciekawa rejestracja. Miałem dylemat, ponieważ na 20 widać fragment mojego Spidera na starówce w Chełmnie :-)
12 bardzo pomysłowe.
1 i 18 mają bardzo fajny kadr, nie mają niepotrzebnego przesadzonego HDR, poziomy też są bardzo dobre - gratulacje dla autorów tych dwóch zdjęć. ;-)
ja puscilem tez na 19
Zawsze interesowałem się zdjęciami jak najmniej obrobionymi (liczy się pomysł a nie znajomość programów), ale industrialne połączenie z klasyką Alfy trafiło w me serceoddane na 1...
Fotka z targów !?! (data wykonania - marzec 2009) to w tym roku na naszym forum został ogłoszony konkurs na zdjęcie miesiąca .
To właśnie wtedy zainteresowanie poszły w kierunku ALFY. A ja jako jedyny polak we włoskiej ekipie miałem możliwość dbać o wizerunek wszystkich Alf ,Fiatów i Lancii . Pozdrawiam
wybór oczywisty12
12! Autorowi gratki za pomysł![]()
ja jeszcze nie zaglosowalem chyba ani razu na 159 chociaz powinienem chyba.Takie glosy dla mnie sa bez sensu.Oczywiscie glosuje na model ktorym sam jezdze pomimo ze inne zdjecia bylyby o wiele lepsze.Tu nie mowie bo zdjecie jest ciekawe i tez mialem na nie oddac glos ale jednak wybralem inne