Troche popieściłem dzisiaj moja niunie, żeby nie było wstydu na zlocie. Zrobiłem pare zdjęć (niestety w garażu i nie widac całej) to się pochwale jak sie błyszczy.
![]()
![]()
![]()
Troche popieściłem dzisiaj moja niunie, żeby nie było wstydu na zlocie. Zrobiłem pare zdjęć (niestety w garażu i nie widac całej) to się pochwale jak sie błyszczy.
![]()
![]()
![]()
No zdjęcia są, ale Ciebie na zlocie chyba nie było...
Nawiasem mówiąc ja swoją też przygotowałem od spotu. Kiedy jednak wyjeżdżałem już na spotkanie zaczęło padać. Dojechałem do Krakowa i pogoda była super, słońce i sucho, a moja AR jakby była conajmniej po "Camel Trophy"(( Więc podjechałem na myjnię na BP by trochę odświeżyć moją sobotnią pracę. Wyjechałem z myjni, ale jeszcze nie dojechałem w umówione miejsce (Real) i znów zaczęło rzęsiście padać...
Eh... ta pogoda.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ja byłem tylko was nie było
Niestety się spóźniłem i juz was nie znalazłem, pisałem o tym w wątku o zlocie.
Też jechałem w deszczu więc efektu by nie było. Szkoda bo kładłem politure i wosk pare godzin.
No ładnie się błyszczy super![]()
![]()
Alfa i jej ochroniarz
:shock: super lakier wygląda jak nowy
to juz wiem skąd Cie znamNapisał ***mach***
czesto widywałem Cie na ruczaju, zwykle rano na kobierzyńskiej
![]()
zgadza się, jade rano z synem do przedskola.
Cholera, szkoda. Chociaż o 15.00 chyba Cię jeszcze nie było. Sam wegetowałem przed wjazdem na parking do Reala, aż do 15.20, kierując kolejnych uczestników zlotu na inny parking.Napisał ***mach***
Mam nadzieję, że się nie zraziłeś i następnym razem będziesz z nami
A lakier - fakt robi wrażenie.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. możesz napisać czego dokładnie użyłeś by tak wyglądał?
przyjechałem troche póżniej musiałem dokończyc F1 i dotarłem tuż przed 16. Poprzednim razem jeszcze czekaliscie, może dlatego że przywiozłem naklejki
użyłem zestawu Meguiars. NXT Generation Car Wash, Deep Crystal Step 1, Deep Crystal Step 2 i wosk NXT Generation Car Wax.
Lakier po umyciu jest dosyć brzydki, pełno na nim rysek, przebarwień i innego syfu, ale po użyciu Meguiarsa efekt jest super. Dowiedziałem się o tych kosmetykach z forum mazdy
jak wam sie podoba efekt który udało mi się uzyskac to zobatrzcie na to
astra
ludzie mają hobby![]()
o takie woski chodzi ?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=288504