wyglądają nie żle aczkolwiek widać parę niedoróbek może pasta załatwi wszystko
wyglądają nie żle aczkolwiek widać parę niedoróbek może pasta załatwi wszystko
a co tam w tej waszej jelonce po ostatnim spociku jakaś dziwna cisza zapadła? co tam w klubie?AjRomek
ELEGANCKO to wyszyło!I ładnie sie zaciski uwidoczniły. Zrobisz jakąś ładną wiosenną sesję i nikt nie będzie miał pytań
![]()
Ja w końcu u siebie jeszcze nie przełożyłem bo.. okazało się że mam jedną oponę przebitą i dopiero po niedzieli przyjdzie zakup z allegro. Powiem tylko że te 3 pozostałe które mam już przełożone, felga po myciu i polerowaniu pastą lekko ścierną prezentuje sie... baaaaardzo dobrzefinalnie jestem zadowolony, ryski owszem są małe ale doszedłem do wniosku że na poprzedniech srebrnych felgach pewnie też takie same były tylko nie było ich widać tak jak na czarnym. Niestety czarny kolor nie wybacza niczego hehe ale ogólne wrażenie mam jak najbardziej pozytywne! za te pieniądze po prostu trzeba być zadowolonym
![]()
Ogólnie polecam ten zakład![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 31-03-2012 o 22:26
Ładne felunie. Ja też czekam aż moje felgi będą pomalowane i również się pochwalę tutaj jak już odbiorę i założę![]()
A tutaj moje kółeczka
Sent from my BlackBerry 9520 using Tapatalk
No no no no no jak wszyscy szalejąładnie to wygląda! Rozumiem że tez u tego samego magika malowałeś Piotrek?
![]()
A co mnie najbardziej bawi to fakt że... byłem pierwszy który tam zawiózł a nadal jeszcze jeżdżę na zimówkachnajpierw ta półtoratygodniowa obsuwa z felgami, potem nie mogłem znaleźć zakładu co mi założy Run Flat'y na felgę bez uszkodzenia rantów, w końcu jak taki zakład znalazłem i pojechałem na montaż to się okazało że jedną oponę mam uszkodzoną i trzeba zamówić coś na Allegro. Zamówiłem tydzień temu w piątek, paczka została nadana w poniedziałek, paczki nadal nie ma
Sie okazało że poszło najgorszym z możliwych kurierów K-EX /dawno Kolporter/ a u nich średnio paczki idą 5/6 dni roboczych a byli i tacy co i 3 tygodnie czekali na przesyłkę. Jedyne co w tym wszystkim pocieszające to fakt że póki co pogody nie ma, na takiej chlapie to mnie jeszcze nie boli że jeżdżę na stalówkach
![]()
Rozważałem malowanie u tego magika ale jednak pomalowałem u innego magika w Opolu.