Pozdrawiam kierownika i pasażera ciemnej 156 SW widzianego w piątek krótko po szesnastej na ul.Mikołajczyka w Krakowie.
Jak i 147 KPR z którą co jakiś czas zdarza mi się mijać w okolicach mostka w Batowicach.
pozdrowienia dla kierowcy 156 SW na naszych ramkach rej KOL widziana dwa razy o ok. 18 w czwartek i piątek na murckowskiej![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrowienia dla Alfaholika, który dzisiaj po 15:00 na parkingu Tesco w Rybniku, zostawił klubową wizytówkę za wycieraczkąSiadam, chce przekręcać kluczyk, patrzę...a tu niespodzianka, bardzo miło się zaskoczyłem! Brat wtedy: "Widzę że, wirus sięga wszędzie"
Przyznać się, któż to..?
pozdro dla kierownika srebrnej 156 SW mijanego przed chwilą na drodze z Kostuchny na Murcki oraz podziękowania dla Maryszkensa za odwóz pod Tauzen jednak lepiej sie w 2 jedzie Pozdro![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
No dobra bez bicia sie przyznaje, że to jaA było to pod MM. Byłem po piekarnik... bo stary sie wysr***ł akurat w niedziele
Masz szczęscie bo miałem jedną wizytówke w portfelu. Stałem praktycznie naprzeciwko twojej czerwonej (swoją drogą masz nowy lakier, taki błyszczacy i wyglądający jak nówka?). Stałem tam 156sw przed liftem kolor grafitowy tablice swd.
pozdro
No lakier nie jest fabryczyny, daje po oczach...a jak sie wypucuje to hoho! Chyba minelismy sie, bo zwykle rozgladam sie za Alfami![]()
Swoja droga ciekawi mnie ktory z Alfistow pracuje w Tenneco w Rybniku. Czasem widuje tam klubowa 156 SW na tabl. SWD
Ostatnio edytowane przez nec2nd ; 01-04-2012 o 20:17
pozdrowionka dla ciemnej ( chyba czarna ) 147 , którą prawie codziennie rano 5:45 mijam w Czechowicach na przejeździe kolejowym na Bestwine . muszę zobaczyć dokładnie blachy , może jutro .
Ostatnio edytowane przez PHOENIX ; 01-04-2012 o 21:20