Tez sie podepne niestety;/ Szukam pracy jako kierowca do 3.5T lub przedstawiciel handlowy z okolic Bedzina.Pozdrawiam
Tez sie podepne niestety;/ Szukam pracy jako kierowca do 3.5T lub przedstawiciel handlowy z okolic Bedzina.Pozdrawiam
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
No to i ja się podpinam :/ skończone technikum architektury krajobrazu, uprawnienia na wózki, uprawnienia na koparko-ładowarki, aktualne badania wysokościowe, praktyki, staże w zawodzie, aktualnie studiuje zaocznie gospodarkę przestrzenną i podejmę każdą pracę
jak by kogos interesowala praca w gliwicach na strefie za kierowce lub magazynie to mam namiar
jak możesz rzuć namiarem mi na PW.
po swietach zaraz ci napisze bezposredni kontakt
Z pracą na strefie w Gliwicach trzeba uważać bo większość to obozy pracy
jeśli chciałbyś pracować np w banku to polecam ogłoszenie http://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-d...oferta,2446731 - rekrutacje są prowadzone regularnie i praca jest fajna - jak chcesz szczegóły to PW
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
aniucha
to jest juz przesada jesli chodzi o przetwarzanei danych osobowych... bank moze odsprzedac twoje dane osobowe i wykorzystywac w przyszlsoci. milo ze handel sie szerzy ;]Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ING Bank Śląski SA z siedzibą w Katowicach kod 40-086, ul. Sokolska 34 (Bank) moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy (wniosku o zatrudnienie) dla celów rozpatrzenia podania o pracę (cel rekrutacyjny), przy czym Bank jest uprawniony do przetwarzania danych w przyszłości nawet, gdyby negatywnie rozpatrzył mój wniosek Zostałam/em poinformowana/y, że administratorem moich danych osobowych jest Bank, i że dane te są przetwarzane w ww. celu, ich odbiorcą mogą być podmioty upoważnione na mocy przepisów prawa oraz firmy z Grupy ING, a także o dobrowolności podania danych osobowych i prawie dostępu do ich treści oraz ich poprawiania.
jez - każdy godzi się na to dobrowolnie i nie jest przypalanym ogniem by to podpisał. Mimo wszystko uważam że lepsza praca w ING niż w firmie "Kogucik". Oczywiście rozumiem Twoje zdanie, masz prawo się nie zgadzać choć uważam że zbytnio popłynąłeś w interpretacji sprzedaży danych osobowych. Ale jeśli ktoś jest usatysfakcjonowany zasilkiem z UP to jasne![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)